Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat heinäkuussa 2024

30.06.2024 09:00 Muropaketin toimitus
War Pony

War Pony (2022) Kuva: ELKE ry

War Pony, Bleeding Love, Golda, The Bricklayer ja Marcel the Shell with Shoes On lukeutuvat Viaplayn heinäkuun uutuuksiin.

Alla Viaplayn heinäkuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

The Grand Tour
Kausi 4
1. heinäkuuta

”Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May jatkavat hauskaa ja jännittävää maailmanlaajuista seikkailuaan, jonka aikana he kokeilevat uusia ja mielenkiintoisia autoja eri puolilta maailmaa.”

Lance
Kausi 1
1. heinäkuuta

”Dokumenttisarja kertoo Lance Armstrongin taistelusta kivessyöpää vastaan, hänen toipumisestaan ja peräkkäisistä Tour de France -titteleistä sekä hänen valtavasta dopingskandaalistaan.”

Devils
Kaudet 1 ja 2
3. heinäkuuta

”Lontoon finanssimaailmaan sijoittuvassa trillerissä kollegansa kuolemasta syytetty mies yrittää puhdistaa mainettaan. Tiivistunnelmaisen sarjan pääosissa ovat mm. Patrick Dempsey ja Alessandro Borghi.”

Downton Abbey
Kaudet 1-6
10. heinäkuuta

”Sarja kuvaa Crawleyn perheen ja heille työskentelevien palvelijoiden elämää aikakaudella ennen maailmansotia, jotka hävittivät vuosisatoja vanhan perinteen viimeisetkin rippeet.”

Moonshine
Kaudet 2 ja 3
17. heinäkuuta

”Moonshine on riehakas draamakomedia, joka kertoo Finley-Cullensin perheestä, jossa aikuiset sisaruspuolet taistelevat perheyrityksen hallinnasta.”

Anger Management
Kaudet 1-5
22. heinäkuuta

”Charlie on menestyvä terapeutti, joka on erikoistunut vihanhallintaan. Pian käy kuitenkin selväksi, että hän itse tarvitsee hoitoa.”

ELOKUVAT

War Pony
1. heinäkuuta

”Kaksi nuorta miestä kaipaa pois köyhyydestä ja rajoituksista ja etsii tarmokkaasti ja kekseliäästi ulospääsyä Pine Ridgen reservaatissa. Mutta tie on kuoppainen, eikä kaikki tapahdu aina täysin lain sallimissa rajoissa.”

Hevi reissu
1. heinäkuuta

”Turo on treenannut heviä 12 vuotta ja pitkätukkana joutuu kuulemaan kettuilua paikallisilta nuorilta. Bändin pyrkimys päästä soittamaan Norjaan saa paikkakunnalla hurjan huhumyllyn liikkeelle.”

The Lost Daughter
1. heinäkuuta

”Yksin kesälomaansa viettävää Ledaa kiehtoo nuoren äidin ja tämän tyttären seuraaminen.”

Charlie ja kultainen naamio
4. heinäkuuta

”Charlie on Chicagon katujen kovettama orpo, joka matkustaa maagisesti ajassa taaksepäin. Hän löytää itsensä kaukaa menneisyydestä Sanxingduista ja päätyy taisteluun supersankarien kanssa pahaa hallitsijaa vastaan.”

Watcher
5. heinäkuuta

”Nuori amerikkalaisnäyttelijätär muuttaa sulhasensa kanssa Bukarestiin, mutta häntä vaivaa tunne, että viereisessä rakennuksessa asuva näkymätön tarkkailija vainoaa häntä. Pääosissa nähdään Maika Monroe, Burn Gorman ja Karl Glusman.”

Golda
6. heinäkuuta

”Golda on muotokuva Israelin ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta naispuolisesta pääministeristä Golda Meiristä. Meir kohtaa vaikeita valintoja luotsatessaan Israelia Jom Kippurin sodassa vuonna 1973.”

Bleeding Love
8. heinäkuuta

”Ewan McGregor esittää entistä alkoholistia, joka ei ole ollut läsnä tyttärensä elämässä. Sittemmin raitistunut uusperheen isä järkyttyy kuullessaan etääntyneen tyttärensä joutuneen sairaalaan yliannostuksen takia.”

T.I.M.
11. heinäkuuta

”Kun robotiikan tutkija ja hänen aviorikollinen aviomiehensä muuttavat maalle aloittaakseen alusta, humanoidi tekoäly uhkaa horjuttaa heidän avioliittoaan ja muutakin.”

Asphalt City
12. heinäkuuta

”Nuori ensihoitaja Ollie Cross saa pikakurssin elämän pelastamisen tekniikoihin työskennellessään karun kokemuksen omaavan New Yorkin kaupungin veteraanin Gene Rutkovskynkanssa. Elokuvan pääosissa ovat Sean Penn ja Tye Sheridan.”

The Retirement Plan
13. heinäkuuta

”Kun Ashley ja hänen nuori tyttärensä Sarah joutuvat mukaan rikolliseen peliin, Ashley kääntyy rantapummin elämää Caymansaarilla viettävän isänsä Mattin puoleen.”

Shooting Stars
16. heinäkuuta

”Inspiroiva tarina siitä, miten LeBron Jamesista ja hänen lapsuudenystävistään tuli maan ykköslukiojoukkue, joka käynnisti Jamesin uran.”

The King of Algiers
18. heinäkuuta

”Omaria odottaa 20 vuoden tuomio ranskalaisessa vankilassa, mutta hän välttelee kohtaloaan Algeriassa totutellen tavalliseen elämään yhdessä rikoskumppaninsa Rogerin kanssa.”

Force of Nature: The Dry
19. heinäkuuta

”Viisi naista lähtee yrityksen virkistyspäivän vaellukselle, mutta vain neljä palaa matkalta takaisin. Liittovaltion agentit Aaron Falk ja Carmen Cooper suuntaavat etsimään kadonnutta naista, joka on toiminut heidän tietolähteenään. Elokuva pohjautuu Jane Harperin Aaron Falk-kirjasarjan toiseen osaan, pääosissa Eric Bana ja Anna Torv. Elokuvasarjan ensimmäinen osa The Dry on myös katsottavissa Viaplayssa.”

The Bricklayer
20. heinäkuuta

”Tuntematon taho kiristää CIA:ta lavastamalla organisaation syylliseksi usean ulkomaisen toimittajan murhaan.”

Marcel the Shell with Shoes On
22. heinäkuuta

”Rakastettu hahmo saa elokuvadebyyttinsä tässä hulvattomassa ja sydäntä lämmittävässä tarinassa, joka kertoo yhteyden löytämisestä pienimmistäkin nurkista.”

Rouva Harris lähtee Pariisiin
25. heinäkuuta

”Rouva Harris lähtee Pariisiin on lumoava tarina tavallisesta englantilaisesta taloudenhoitajasta, jonka haave omistaa Christian Diorin muotiluomus johdattaa hänet uskomattomaan seikkailuun 1950-luvun Pariisissa. Pääosissa nähdään Lesley Manville, Isabelle Huppert ja Jason Isaac”.

Thanksgiving
26. heinäkuuta

”Black Friday -mellakan päätyttyä tragediaan, alkaa salaperäinen kiitospäivän innoittama murhaaja terrorisoida Plymouthin kaupunkia Massachusettsissa -pahamaineisen juhlapyhän synnyinpaikassa. Pääosia esittävät Addison Rae, Patrick Dempsey, Ty Olsson ja Gina Gershon.”

Wanted Man
27. heinäkuuta

”Kun rikollisliigan välienselvittely johtaa useiden DEA-agenttien kuolemaan on ikääntyvän poliisimiehen löydettävä tapauksen silminnäkijä ja johdatettava hänet turvallisesti rajan yli.”

Norhern Comfort
29. heinäkuuta

”Lentopelkoisten terapiaryhmä on viimeisen tehtävänsä edessä: lyhyt meno-paluulento, jonka aikana viimeisetkin jännitykset jäävät historiaan.”