Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat kesäkuussa 2024

31.05.2024 09:15 Muropaketin toimitus
Dumb Money

Dumb Money (2023) © 2023 CTMG, Inc.

Kesäkuussa Viaplayssa julkaistaan esimerkiksi koko klassinen Mad Men -sarja sekä tuoreehkot elokuvat Beast, Dumb Money ja Halloween Ends

Alla Viaplayn kesäkuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT

Mad Men
Kaudet 1-7
1. kesäkuuta

”Arvostettu mainosmies Don Draper työskentelee New Yorkin Madison Avenuella. Mainosten kulta-aikaa 60-luvulta alkaen kuvaava palkittu sarja käsittelee vaivihkaa myös yhteiskunnallisia muutoksia Yhdysvalloissa.”

Hot Yacht
Kausi 1
3. kesäkuuta

”Eliittimeklarit myyvät kilpaa kaikenlaista miljoonan dollarin moottorijahdista sadan miljoonan dollarin superjahteihin. Valmistaudu suuriin persooniin, suuriin kauppoihin ja vielä suurempiin veneisiin!”

Miraculous
Kausi 1
7. kesäkuuta

”Pariisilaiset teinit Marinette ja Adrien pystyvät molemmat muuttumaan supersankareiksi Ladybug ja Cat Noir. Sankarit eivät kuitenkaan tiedä toistensa henkilöllisyyttä–saati että he ovat arkielämässä luokkakavereita!”

Rantahotelli
Kausi 3
9. kesäkuuta

”Viaplay-sarjan kolmas kausi jatkaa tuttuun tapaan Saltsjövikin rantakaupungissa, Gripin ja Gyllenmarkin perheiden parissa. On tyyntä ennen myrskyä, ja jokainen yrittää palata normaaliin aiempien järisyttävien tapahtumien jälkeen.”

The Capture
Kaudet 1-2
11. kesäkuuta

”Kun brittisotilasta syytetään rikoksesta, hänen tapaustaan hoitava sinnikäs nuori etsivä alkaa kuoria monikerroksista salaliittoa auki.”

Nashville
Kausi 1
18. kesäkuuta

”Country ei ole pelkkä musiikkityyli, vaan elämäntapa. Seuraamme countrykuningatar Rayna Jaymesin ja aloittelija Juliette Barnesin ylä- ja alamäkiä.”

ELOKUVAT

White Elephant
1. kesäkuuta

”Gabriel Tancredin menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Viimeinen keikka on helppo, mutta tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti.”

Dreamin’ Wild
6. kesäkuuta

”Perheensä tuella veljekset Donnie ja Joe Emerson onnistuvat tekemään albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot löytävät levyn.”

Beast
7. kesäkuuta

”Isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään joutuvat valtavan leijonan jahtaamiksi. Se haluaa todistaa, että savannilla vain yksi on ruokaketjun huipulla.”

Paradise City
8. kesäkuuta

”Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja yrittää saada selkoa murhaa edeltäneisiin tapahtumiin.”

Showdown at the Grand
13. kesäkuuta

”Ylpeä elokuvateatterin omistaja George Fuller joutuu puolustamaan perheyritystään yrityskehittäjiltä, jotka haluavat ottaa hänen elokuvateatterinsa haltuunsa.”

Dumb Money
14. kesäkuuta

”Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista maailman kuumimman yhtiön.”

Halloween Ends
15. kesäkuuta

”Michael Myersin ja Laurie Stroden saaga saavuttaa selkäpiitä karmivan kohokohtansa tässä elokuvasarjan viimeisessä osassa.”

Easter Sunday
20. kesäkuuta

”Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse.”

Poker Face
21. kesäkuuta

”Teknologiamiljardööri Jake Foley on tottunut pelaamaan pokeria suurilla panoksilla ja antamaan ystävilleen mahdollisuuden voittaa paljon rahaa. Mutta sillä on hintansa.”

Greatest Days
22. kesäkuuta

”Vanhat koulukaverit kokoontuvat katsomaan suosikkipoikabändiään. 25 vuoden aikana heidän elämänsä ovat muuttuneet monin eri tavoin, mutta konsertti auttaa heitä huomaamaan ystävyyden voiman.”

Fear
27. kesäkuuta

”Vuosi maailmanlaajuisen pandemian jälkeen ystäväjoukko kokoontuu syrjäiselle Tahoe-vuoristolle. Mutta ihana loma muuttuu nopeasti painajaiseksi.”

Ticket to Paradise
28. kesäkuuta

”George Clooney ja Julia Roberts eronneena parina, joka päätyy yllättäen yhteisen haasteen eteen: estää rakasta tytärtään toistamasta samaa virhettä, jonka he aikoinaan tekivät.”

Confidential Information
29. kesäkuuta

”Confidential Informantin keskipisteessä on poliisietsivä, joka on nopeasti häviämässä taistelunsa syöpää vastaan. Hän haluaa elättää perheensä kuolemansa jälkeenkin, joten hän solmii hengenvaarallisen sopimuksen luotetun tietolähteensä kanssa.”