Uusimmat

Viaplayn uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa: Kuukausitilaajille tarjolla mm. uusi Jumanji, Puisto-osasto, Grimm ja Molly’s Game

01.11.2018 08:50 Muropaketin toimitus

Viaplay on paljastanut sarjat ja elokuvat, jotka se lisää suoratoistopalvelunsa kuukausitilaajiensa katsottavaksi marraskuun aikana.

Huomio! Alla julkaistavat päivämäärät voivat muuttua. Tiedot pohjautuvat Viaplayn toimittamaan aineistoon.

SARJAT

Chicago Fire, Chicago P.D. ja Chicago Med

”Michael Brandtin ja Derek Haasin luoma toimintadraamasarja Chicago Fire on ensimmäinen tuottaja Dick Wolfin Chicago-aiheisista televisiosarjoista. Wolf tuli aikanaan tunnetuksi Kova laki -rikossarjasta. Chicago Fire -sarjan kaudet 1–5 ovat katsottavissa Viaplayssa 26. lokakuuta alkaen. Chicago P.D. -sarjan kaudet 1–4 ovat katsottavissa Viaplayssa 30. lokakuuta ja Chicago Med -sarjan ensimmäinen ja toinen kausi 1. marraskuuta.”

Bosch

”Michael Connellyn rikosromaaneihin perustuvan rikosdraamasarjan neljäs kausi alkaa Viaplayssa 1. marraskuuta.”

Blindspot

”FBI löytää New Yorkin Times Squarelta nuoren naisen mystisten tatuointien peittämänä ja muistinsa menettäneenä. Jokainen tatuointi on johtolanka rikollisten maailmaan. Viaplayssa on katsottavissa sarjan kolmas tuotantokausi 2. marraskuuta alkaen.”

Kukkulan kuningas

”Mike Judgen ja Greg Danielsin luomaa Emmy-palkittua animaatiosarjaa esitettiin vuosina 1997–2009. Sarjan kaudet 9-11 on katsottavissa Viaplayssa 1. marraskuuta alkaen.”

Chance

”Kem Nunnin samannimiseen romaaniin perustuvaa sarjaa tähdittää Hugh Laurie, joka näyttelee sarjassa neuropsykiatri Eldon Chancea. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. marraskuuta alkaen.”

Greyn anatomia

”Viaplayn suosituimpiin lukeutuva sairaalasarja palaa palveluumme 5. marraskuuta. Palkitun menestysdraaman kaudet 1–14 ovat katsottavissa Viaplayssa 5. marraskuuta alkaen.”

Grimm

”Rikosdraaman, mysteerin ja yliluonnollisen kauhun elementtejä yhdistävä sarja lainaa tarinoita Grimmin saduista. Sarjan kaikki kuusi kautta ovat katsottavissa Viaplayssa 9. marraskuuta alkaen.”

Nuoret äidit – Ruotsi

”Nuoret Äidit -tosi-tv-sarjassa seurataan nuoria äitejä oikotiellä kohti aikuisuutta. Sarjan neljäs kausi on katsottavissa Viaplayssa 9. marraskuuta alkaen.”

Puisto-osasto (Parks and Recreation)

”Komediasarjassa seurataan fiktiivisen Pawneen kaupungin virkamiehiä heidän ponnisteluissaan kaupunkinsa parhaaksi. Sarjan kaikki seitsemän kautta ovat katsottavissa Viaplayssa 16. marraskuuta alkaen.”

Melk

”Norjalainen draamasarja Melk kertoo kahdesta tuoreesta yksinhuoltajaäidistä, joiden vauvat vaihtuvat vahingossa synnytyslaitoksella. Naisten tapaaminen pistää ystävyyden aluilleen, vaikka heidän taustansa ja tarinansa ovat aivan erilaiset. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 30. marraskuuta alkaen.”

Four Hands Menu

”Viaplayn uusi alkuperäissarja Four Hands Menu saattaa yhteen ruokamaailman tähtikokit, jotka luovat yhdessä ainutlaatuisia ruokalajeja. Sarjan jokaisessa jaksossa pääosissa on kaksi huippukokkia, jotka eivät ole aiemmin kokanneet yhdessä. Alkuperäissarja saa ensi-iltansa marraskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.”

Lumen kätkemä (Det som göms i snö)

”Viaplayn alkuperäissarja perustuu ruotsalaisen kriminologian professori ja rikoskirjailija Leif GW Perssonin ideaan. Peter Wendel nimitetään päälliköksi Tukholmassa selvittämättömiksi jääneitä rikoksia tutkivan yksikköön. Hänen tiiminsä tutkiessa murhatapausta, he huomaavat pian syyttömän miehen tulleen tuomituksi murhasta. Alkuperäissarja saa ensi-iltansa marraskuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.”

ELOKUVAT

Wonder

”Suomessa alkuvuonna ensi-iltansa saanut, Julia Robetsin ja Owen Wilsonin tähdittämä elokuva perustuu samannimiseen kirjaan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 2. marraskuuta.”

A Family Man

”Gerard Butler näyttelee huipputason headhunter Dane Jenseniä, joka joutuu uran ja yksityiselämän ristipaineeseen hänen 10-vuotiaan poikansa sairastuttua syöpään. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 6. marraskuuta alkaen.”

Call Me by Your Name

”Viime vuonna ensi-iltansa saanut romanttinen draamaelokuva palkittiin parhaan sovitetun käsikirjoituksen Oscar-palkinnolla. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 9. marraskuuta alkaen.”

The Florida Project

”Kriitikoiden ylistämä elokuva kertoo 6-vuotiaan Mooneen kesästä, joka on täynnä ihmeitä ja seikkailuja aikuisten painiessa vastoinkäymisten kanssa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 13. marraskuuta alkaen.”

Kauhea nainen

”Kotimaassaan Tanskassa puheenaiheeksi noussut elokuva keskittyy parisuhteen valtapeliin miehen näkökulmasta katsottuna. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 15. marraskuuta alkaen.”

Jumanji: Welcome to the Jungle

”Seikkailuelokuva on jatko-osa vuonna 1995 ensi-iltansa saaneelle elokuvalle Jumanji. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 16. marraskuuta alkaen.”

All Inclusive

”Ruotsalaisessa draamakomediassa siskokset Tove ja Malin matkustavat Kroatiaan juhlimaan äitinsä 60-vuotispäivää. Matka alku ei ole lupaava, sillä äidin aviomies on juuri jättänyt hänet. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 20. marraskuuta alkaen.”

Tutkimusmatka puukamun kanssa (Ekspedisjon Knerten)

”Viime vuonna ensi-iltansa saaneessa norjalaisessa perhe-elokuvassa pikkuveli muuttaa Puukamun ja perheensä kanssa läntiseen Norjaan, mutta hän uneksii vieläkin suuremmista tutkimusmatkoista. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 21. marraskuuta alkaen.”

Miksi hän?

”Romanttisen komedian pääosassa sosiaalisesti kömpelönä Silicon Valleyn miljonäärinä nähdään James Franco. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 23. marraskuuta alkaen.”

Molly’s Game

”Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut rikosdraamaelokuva perustuu Molly Bloomin samannimiseen omaelämäkertaan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 27. marraskuuta alkaen.”

Assassin’s Creed

”Suosittuun toimintapeliin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Michael Fassbender ja Marion Cotillard. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 29. marraskuuta alkaen.”

Trolls

”Amerikkalaisessa animaatioelokuvassa kaksi täysin erilaista trollia lyöttäytyy yhteen pelastaakseen kansansa trolleja syöviltä olennoilta. Suosittuihin lastenleluihin perustuvan elokuvan tunnuskappaleena on Justin Timberlaken ”Can’t Stop the Feeling!”.  Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 30. marraskuuta alkaen.”

LASTENOHJELMAT

My Little Pony: Ystävyyden taikaa

”My Little Pony -lelusarjan pohjalta tehdyn lasten animaatiosarjan seitsemän kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. marraskuuta alkaen.”

Zelly go

”Korealaisen lastenanimaatiosarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. marraskuuta alkaen.”

Maija Mehiläinen

”Vuonna 2012 ilmestyneen lasten animaatiosarjan pääosassa seikkailee Maija Mehiläinen. Animaatiosarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 23. marraskuuta alkaen.”

Muropaketin uusimmat