Elokuvalegenda John Carpenter innostui Destiny 2:sta – ”Olen omistanut tälle elämäni”

12.10.2017 18:36 | Muropaketin toimitus

John Carpenter

Halloween ja The Thing -leffojen ohjaajana tunnettu John Carpenter kertoo innostuneensa pelaamaan Destiny 2 -uutuuspeliä. Vaikka peli tuntuu vaikealta, on Carpenter ”omistanut elämänsä” sen opetteluun.

Alkusyksystä ilmestynyt Destiny 2 oli myyntimenestys jo ennakkovarauksissa, ja pelin laajasta pelaajakunnasta löytyy varmasti monia tunnettujakin henkilöitä. Silti tulee hieman yllätyksenä, että juuri elokuvaohjaaja John Carpenter kertoo innostuneensa pelistä.

GameSpot kertoo, että Carpenter on tuoressa haastattelussa puhunut Bungien hittipelistä. Kun häneltä kysyttiin, mitä uutta hänen elämäänsä kuuluu, siirtyi hän heti Destiny 2:een.

”Olen pelannut Destiny 2 -videopeliä. Se on scifi-peli. Se on hauskaa”, Carpenter kertoo.

Destiny 2 ei kuitenkaan ole 69-vuotiaalle Carpenterille kaikkein helpoin peli, minkä hän myöntääkin heti kättelyssä.

”Onhan se vaikea”, Carpenter kertoo. ”Siksi olenkin omistanut elämäni sen opettelulle. Miksipä ei, minun iässäni.”

John Carpenter on legendaarinen elokuvaohjaaja, joka tunnetaan esimerkiksi klassikkoelokuvista Halloween (1978) ja The Thing (1982).

Destiny 2 ilmestyi syyskuun alussa PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle, ja arvostelumme pelistä voit lukea alta. PC:lle peli kääntyy 24. lokakuuta. Pelissä on myös juuri käynnistynyt Iron Banner -pelitapahtuma, joka jatkuu 17. lokakuuta asti.

Arvostelu: Destiny 2 iskee kympillä – tiukkaa toimintaa, runsaasti sisältöä ja vauhdikas tarina