UUSIMMAT

Elokuvastudio ei halunnut palkata Leonardo DiCapriota vuonna 1995 – Sharon Stone maksoi nuoren näyttelijän palkkion itse

01.04.2021 16:00 | Muropaketin toimitus

Nuori Leonardo DiCaprio oli uransa alussa vuonna 1995 julkaistussa toimintajännärissä The Quick and the Dead.

Sharon Stonen paljastuskirja ja elämänkerta The Beauty of Living Twice paljastaa mielenkiintoisia asioita näyttelijän taustoista ja samalla Hollywoodin toiminnasta. Stone muun muassa paljastaa kirjassaan (Insiderin kautta) maksaneensa nuoren Leonardo DiCaprion palkan omasta pussistaan vuonna 1995.

Stone esitti pääosaa ja toimi tuottajana vuonna 1995 julkaistussa, Sam Raimin ohjaamassa toimintajännärissä The Quick and the Dead. Elokuvassa nähdään myös uransa alussa oleva, nuori DiCaprio, jota ei olisi valittu rooliinsa ellei Stone olisi astunut kuvaan.

“Tämä penska nimeltä Leonardo DiCaprio oli ainoa, joka mielestäni vakuutti koekuvauksissa. Hän oli ainoa joka tuli sisään itkien, rukoillen isäänsä rakastamaan häntä tämän kuollessa”, Stone kertoo kirjassaan.

Studio ei kuitenkaan ollut halukas palkkaamaan DiCapriota, jonka suuruuden päivät olivat vielä edessä päin.

“Studiolta kommentoitiin, ’miksi tuntematon, Sharon, miksi sinun pitää aina olla ampumassa itseäsi jalkaan?’ He sanoivat, että jos niin paljon haluan hänet mukaan, minun pitäisi maksaa hänen palkkansa omasta pussistani. Joten tein niin”, Stone jatkaa.

Hän kertoo myös joutuneensa taistelemaan studiota vastaan siinä, että Raimi valittaisiin elokuvan ohjaajaksi.

Muropaketin uusimmat