Uusimmat

007 No Time to Die -tähti saattaa vielä palata rooliinsa – “Eihän se minun hahmoni kuollut…”

06.09.2022 20:34 Muropaketin toimitus

007-elokuvissa Spectre ja No Time to Die esiintynyt Madeleine Swann saattaa vielä palata, vihjaa näyttelijä Léa Seydoux.

Varoitus: luvassa spoilereita 007 No Time to Diesta.

Kun seuraava 007-elokuva aikanaan ilmestyy, esittää siinä James Bondia joku muu kuin Daniel Craig. Vuoden 2006 Casino Royalesta alkanut putki päättyi viime vuonna ilmestyneeseen 007 No Time to Dieen.

Epävarmaa on kuitenkin vielä se, hyvästelläänkö Craigin myötä myös kaikki muut viime vuosien Bond-elokuvien hahmot, kuten esimerkiksi Léa Seydouxin esittämä Madeleine Swann. No Time to Dien loppuratkaisun huomioiden tuntuisi luontevalta rebootata koko elokuvasarja, mutta Seydouxin mukaan näin ei välttämättä käy.

”Minähän en loppujen lopuksi kuollut, joten kukapa tietää? Ehkäpä palaankin vielä”, Léa Seydoux arvuutteli Deadlinen kysyessä aiheesta.

”Madeleinehan ajoi pois tyttärensä kanssa aivan elokuvan lopussa, koska James pelasti heidät. Luvassa on uusi Bond, koska Danielin Bond kuoli, mutta Madeleinehan voisi vielä palatakin”.

Léa Seydouxilla riittää kiireitä ilman Bond-elokuviakin: body horroria ja scifiä yhdistävä Crimes of the Future saa ensi-iltansa Suomessa tänä syksynä, ja ensi vuonna on luvassa Dyynin jatko-osa, jossa ranskalaistähti esittää Lady Margotia. Lisäksi tekeillä ovat ainakin La Bête ja uusi versio Emmanuelle-klassikosta.

007 No Time to Die löytyy Suomessa suoratoistona Elisa Viihde Viaplaysta.