Uusimmat

007 No Time to Dien yllättävin juonenkäänne ei tullut helpolla – studiopomot harasivat vastaan

Kuva: Nicola Dove © 2020 DANJAQ, LLC AND MGM.

30.09.2022 14:45 Muropaketin toimitus

007 No Time to Die oli Daniel Craigin viimeinen kerta James Bondin roolissa.

Sisältää spoileireita uusimmasta 007-elokuvasta.

Daniel Craigin viimeinen James Bond -elokuva 007 No Time to Die tarjosi katsojille todellisen yllätyksen. Elokuvan lopussa Craigin Bond uhrasi itsensä pelastaakseen kaikki muut. Kerta oli agenttifranchisen ensimmäinen, missä James Bond todella kuolee.

Elokuvan tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson kertovat Empiren haastattelussa, ettei näin radikaali juonenkäänne tullut ilman kädenvääntöä.

“Tietenkin meidän täytyi vakuuttaa studio siitä. Voit vaan uskoa heidän reaktionsa!”, Wilson kertoo nauraen.

Broccolin mielestä Bondin kuolema ajoitettiin draamallisesti sopivaan kohtaan, sillä hahmo oli vihdoin saanut kaiken, mitä oli aina halunnutkin.

“Bondin suuri painajainen oli aina joutua tilanteeseen, missä pahis sanoo: ’jos et tee niin kuin sanon, tapan sinulle rakkaimmat ihmiset’. No Time to Dien ensi-illassa oli uskomaton tunnelma, voit kuulla 4000 ihmistä, heidän hengityksensä, sydämen sykkeensä ja hetken, kun he ajattelevat, ettei näin voi tapahtua… ja sitten se tapahtuu”, Broccoli selittää.

Elokuvan tapahtumista huolimatta James Bond palaa vielä. Vielä ei kuitenkaan ole julkistettu, millaisessa muodossa ja kenen esittämänä.