Uusimmat

007-tähti ei ole tyytyväinen tapaan, jolla hänen hahmonsa paljastui homoksi No Time to Diessa: “Mietin pitäisikö minun sanoa jotain”

02.02.2022 19:00 Muropaketin toimitus

007: No Time to Die -elokuvassa paljastetaan, että Ben Whishaw’n esittämä Q on homo.

Daniel Craigin viimeiseksi James Bond -seikkailuksi jäänessä No Time to Diessa paljastetaan vaivihkaa, että Ben Whishaw’n esittämä gadgettinero Q on homo. Whishaw ei kuitenkaan itse ollut tyytyväinen tapaan, jolla tuo paljastus tehtiin.

Kyseinen paljastus tehdään kohtauksessa, missä Bond vierailee Q:n kotona, kun tämä on juuri odottamassa miespuolista treffikumppaniaan treffeille. Asiaa ei kuitenkaan käsitellä sen enempää ja se jää siksi irralliseksi kuriositeetiksi.

The Guardianin pitkässä haastattelussa Whishaw kertoo, ettei ollut samaa mieltä tuon kohtauksen luovasta toteutuksesta, vaikka sen tarkoitus representaation kannalta varmastikin oli alun perin hyvä.

“Ihmettelin, että teemme siis tällaisen kohtauksen, emmekä sitten tee asialla mitään sen enempää. Muistan olleeni siihen tyytymätön. Jostain syystä en kuitenkaan alkanut kyseenalaistaa sitä. Ehkä jossain toisessa produktiossa olisin niin tehnyt, mutta tämä on todella iso koneisto. Mietin pitkään, pitäisikö minun ottaa asia puheeksi ja lopulta jätin sen tekemättä. Hyväksyin sen, mitä oli kirjoitettu. Sanoin vuorosanani ja se oli siinä”, Whishaw selittää.

LUE MYÖS: Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle