UUSIMMAT

12 vuotta odotettua jatko-osaa ei ole tulossa, mutta nyt vuoden 2010 suosikkileffasta tehdään Netflix-sarjaa

10.01.2022 06:42 | Muropaketin toimitus

Bryan Lee O’Malleyn mainiosta sarjakuvasta tehtiin vuonna 2010 Scott Pilgrim vs. the World -elokuva. Se oli erinomaista viihdettä, jota edes monen inhokkinäyttelijä Michael Cera ei onnistunut pilaamaan.

Vuosien saatossa Scott Pilgrim -elokuva on noussut kulttisuosioon ja sille on toivottu hartaasti jatkoa. Harmillista kyllä, Edgar Wrightin ohjaama leffa ei ollut mikään myyntimenestys – lipunmyynti ei noussut edes budjettiin asti – ja homma jäi kertaluontoiseksi.

Aivan täysin ei Scott Pilgrimiä ole kuitenkaan kuopattu.

The Hollywood Reporterin mukaan Scott Pilgrimistä on tekeillä uusi animesarja Netflixiin. Sarjakuvan isä Bryan Lee O’Malley on mukana projektissa, toimien sekä käsikirjoittajana että tuottajana.

Vaikka sarjan toteutuminen vaikuttaa THR:n jutun perusteella aika varmalta, ei sopimuksia ole vielä tehty eikä siksi ole tiedossa, milloin sarja Netflixissä alkaa. Varhaisin mahdollinen ajankohta lienee vuosi 2023. Sitä odotellessa fanit voivat katsoa vuoden 2010 elokuvan vielä kerran (sori, ei löydy Suomen suoratoistopalveluista) tai pelata Scott Pilgrimin videopeliversiota, jonka arvioimme vuosi sitten:

Arvostelu | Scott Pilgrim vs. the World: The Game jakaa pelaajat varmasti kahteen leiriin – mutta hienoa että peli on taas saatavilla