Uusimmat

1990-luvun legendaarinen tv-sarja saattaa saada jatkoa – “Siitä on kyllä keskusteltu”

11.08.2020 10:53 Muropaketin toimitus

1990-luvun klassinen X-Men-animaatio, joka raivasi tietä myös vuoden 2000 elokuvalle, on noussut taas puheenaiheeksi Disney Plus -palvelun myötä. Tuoreiden tietojen mukaan sarjalle saatetaan nyt olla tekemässä jopa jatkoa

X-Men: The Animated Seriesin tuottaja ja ohjaaja Larry Houston paljasti hiljattain sähköisesti toteutetussa Wizard World -paneelissa, että vuosina 1992-1997 pyörineen sarjan paluu on hyvinkin mahdollista.

Mitään ei kuitenkaan ole vielä paperilla asti.

””Olemme käyneet keskusteluita aiheesta [Disneyn kanssa], mutta siinä oikeastaan se. Päätöksenteko on nyt heidän päässään, mutta olemme kuitenkin ilmoittaneet olevamme käytettävissä kaikkeen jatkossa”, Houston totesi Digital Overloadin mukaan.

Kuten kommentista voi päätellä, kaikki on vielä epävarmaa. Myös se, palaisiko X-Men: The Animated Series vakituisena sarjana vai voisiko luvassa olla jokin nostalgiaa tihkuva spesiaalijakso.

Disney Plus saapuu Suomeen syyskuussa. Vielä emme tiedä ovatko Ryhmä-X:n animaatioseikkailut mukana, koska suoratoistopalvelun tarjonnassa on ollut maakohtaisia eroja.