Uusimmat

1990-luvun scifi-hitti Babylon 5 saa Suomessa jatkoa parin viikon päästä

01.08.2023 10:40 Muropaketin toimitus
Babylon 5

Kuva: © Warner Bros. Home Entertainment

Fanit ovat toivoneet Babylon 5 -sarjaa Suomessa suoratoistoon jo vuosia tuloksetta. Pientä lohtua – tai sitten suolaa haavoihin – tarjoaa parin viikon päästä julkaistava elokuva Babylon 5: The Road Home.

Matt Petersin ohjaama Babylon 5: The Road Home on uunituore animaatioseikkailu, joka jatkaa J. Michael Straczynskin luoman sarjan tarinaa.

The Road Homessa John Sheridan huomaa yllättäen jääneensä tuuliajolle ajassa, hyppien aikalinjasta ja rinnakkaistodellisuudesta toiseen yrittäessään löytää takaisin kotiin. Matkan varrella hän kohtaa tuttuja kasvoja ja saa selville uusia kosmisia paljastuksia universumin historiasta, tarkoituksesta ja merkityksestä.

Bruce Boxleitnerin, Claudia Christianin, Peter Jurasikin, Bill Mumyn, Tracy Scogginsin ja Patricia Tallmanin tähdittämä Babylon 5: The Road Home kestää tunnin ja 19 minuuttia, ja sen ikärajasuositus on K12.

Elokuva julkaistaan Suomessa digitaalisesti myynti- ja vuokraversiona tiistaina 15. elokuuta. Fyysisten kiekkojen keräilijät voivat ostaa The Road Homen kokoelmiinsa alan liikkeistä import-versiona, lokalisoitua versiota ei ole luvassa.