Uusimmat

73-vuotias Alien-tähti paljasti, miksi hän esittää Avatar 2:ssa 14-vuotiasta avaruusolentoa

28.10.2022 13:30 Muropaketin toimitus

Sigourney Weaver on mukana myös joulukuussa julkaistavassa Avatar: The Way of Water -elokuvassa.

Vuonna 2009 julkaistu Avatar on edelleen maailman menestynein elokuva, mutta jatko-osaa on saatu odottaa yli vuosikymmen. Jouluna James Cameronin ohjaama Avatar: The Way of Water vihdoin julkaistaan, ja mukana on myös alkuperäisestä elokuvasta tuttu Sigourney Weaver.

Weaver kuitenkin esittää jatko-osassa eri hahmoa: hänen tohtori Grace Augustinensahan kuoli ensimmäisessä Avatarissa. Avatar: The Way of Waterissa 73-vuotias Weaver näyttelee 14-vuotiasta teinityttöä, Sam Worthingtonin ja Zoe Saldanan hahmojen lasta nimeltä Kiri.

Tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) Weaver kertoo, miten päätyi esittämään itseään huomattavasti nuorempaa hahmoa.

“Muistan, kun Jim teki päätöksen ja sanoi: ’Sinä voit tehdä tämän, koska olet niin kypsymätön. Kukaan muu ei tätä tiedä, mutta minä tiedän että olen sisimmässäsi 14-vuotias’. Ja koska Jim on noin 16, niin eihän se kovin paljon mene ohi! Oli todella jännittävää päästää sisäinen 14-vuotiaansa vauhtiin ja samalla jalostaa sitä, koska 14-vuotiaana olo ei ole pelkästään kivaa”, Weaver kertoo.

Weaverin esittämä, na’vi-kansaan kuuluva sininen avaruusolento on luotu liikkeentunnistustekniikalla, joten esittäjän fyysisellä iällä ei sinänsä olekaan niin suurta väliä.

Avatar: The Way of Water saa ensi-iltansa 14. joulukuuta.