Uusimmat

Haukutun Nalle Puh -kauhuelokuvan voi katsoa Suomessa kotona tästä viikosta lähtien

11.04.2023 10:05 Muropaketin toimitus

A. A. Milnen luomasta Nalle Puhista julkaistiin alkuvuodesta kauhuleffa, jonka voi tästä viikosta lähtien katsoa Suomessakin.

Night Visions -festareilla ensiesityksensä Suomessa saanut Winnie-the-Pooh: Blood and Honey julkaistaan digitaalisesti lauantaina 15. huhtikuuta.

Paljon kiinnostusta keränneen, mutta harvojen kehuman kauhuleffan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Useimpien lasten elämässä koittaa aika, jolloin on aika jättää jäähyväiset leluille ja mielikuvitusystäville. Se on luonnollinen asia, joka kuuluu aikuistumiseen. Niin kävi myös Risto Reippaalle. Erään kerran hän lähti Puolen hehtaarin metsästä ja vilkutti viimeisen kerran hyvästit Nalle Puhille, Nasulle, Ihaalle, Kanille ja Pöllölle. Puh ja Nasu katkeroituivat hylätyksi tulemisesta ja alkoivat suunnitella kamalaa kostoa pettäjäänsä kohtaan. Niinpä eräänä päivänä vuosia myöhemmin kun Risto Reipas palaa nostalgian vetämänä lapsuutensa lumottuihin maisemiin, häntä odottaa kaikkea muuta kuin lämmin jälleennäkeminen.”

Winnie-the-Pooh: Blood and Honeyn on ohjannut ja käsikirjoittanut Rhys Frake-Waterfield. Leffaa tähdittävät sangen tuntemattomat Nikolai Leon, Maria Taylor ja Craig David Dowsett.