Äänestys: Mikä on sopiva määrä mainoksia elokuvateatterissa ennen leffan alkamista?

17.09.2019 14:13 | Muropaketin toimitus | 1

The Hollywood Reporter on uutisoinut kyselystä, jolla selvitettiin jenkkikatsojien näkemystä siitä, montako traileria elokuvateattereissa pitäisi esittää ennen elokuvan alkamista.

THR:n ja Morning Consultin kyselyn mukaan valtaosa katsojista pitää 1-3 traileria sopivana määränä elokuvan alkamista odotellessa. Tällä hetkellä trailereita saatetaan kuitenkin esittää USA:ssa jopa 7-8 kappaletta – ja muut mainokset vielä siihen päälle.

Nyt tiedustelemme Muropaketin lukijoilta, montako traileria te jaksatte katsoa (pikkuhousunsuoja-, vakuutusyhtiö- ja limonadimainosten päälle) ennen kuin leffa alkaa?

Kerro mielipiteesi alla.

Sopiva trailerimäärä ennen leffaa olisi...

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Käytäntö saisi olla sama kuin vaikka Iso-Britanniassa. Leffa alkaa ilmoitettuna ajankohtana, mainokset tulee ennen. Siinä sitten saa valita, että haluaako mennä etuaikaan katsomaan niitä vai istua paikalleen minuuttia ennen alkua. Kaikkiaan mainoksia ja trailereita tulee siinä puolisen tuntia. Lisäksi pyörivät sekaisin, eli välillä tulee traileri ja sitten taas mainos tai kaksi ja sitte seuraava trailer.

Muropaketin uusimmat