Uusimmat

Adam Sandler yllätti nyt isosti: Uuden Netflix-elokuvan nimi tuo mieleen vessakomedian, mutta ensimmäisissä arvioissa sitä on kehuttu jopa erinomaiseksi

08.06.2022 14:02 Muropaketin toimitus

Hustle

Adam Sandlerin ja Netflixin uusin yhteistyö on julkaistu tänään.

Hustle-elokuvan suomalaisnimi Kova vääntö ei kieli korkeasta laadusta – mieleen tulee helposti vähäjärkinen navanalussekoilu –  mutta Adam Sandlerin elokuvaa on kiitelty itseasiassa aika paljonkin ensimmäisissä arvioissa.

IMDb:ssa Hustlen arvosana on tällä hetkellä 8,3/10 – joskin vain reilun 30 äänestäjän jäljiltä.

Rotten Tomatoesissa ”tuoreusasteet” ovat 87 ja 90.

Jeremiah Zagarin ohjaaman elokuvan vastaanotto on ollut siis perin hyvä, jopa erinomainen.

Tarinansa puolesta Hustle edustaa astetta vakavampaa Sandleria. Elokuvan tarinassa kovaonninen koripallon kykyjenetsijä löytää potentiaalisen supertähden Espanjasta ja päättää näyttää, että heillä molemmilla on rahkeita NBA-menestykseen.

Adam Sandlerin lisäksi Hustlea tähdittävät Queen Latifah, Ben Foster, Juancho Hernangómez ja Robert Duvall. LeBron James on nostettu julisteeseen näkyvästi, mutta Space Jam 2 -tähti on keskittynyt tällä kertaa vain tuottamiseen.

Hustlen lisäksi Netflixistä kannattaa katsoa parin vuoden takainen Uncut Gems, joka oli erinomainen esitys siitä, miten hyvään roolisuoritukseen Sandler parhaimmillaan taipuu:

Arvostelu | Adam Sandler olisi ansainnut Oscar-ehdokkuuden Netflixin Uncut Gems -elokuvasta