Uusimmat

Ainakin yksi Guardians of the Galaxyn tähdistä haluaa palata rooliinsa, vaikka James Gunn jättääkin elokuvasarjan toukokuun jälkeen

Kuva: © 2023 Marvel

06.04.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa Suomessa ensi-iltansa 3. toukokuuta.

Toukokuussa julkaistava Guardians of the Galaxy Vol. 3 tulee olemaan DC:n puolelle pomoksi siirtyneen James Gunnin viimeinen kerta joukkonsa ohjaajana Marvel Studiosilla. Star-Lordia esittävä Chris Pratt ei kuitenkaan olisi vielä valmis jättämään rooliaan.

Rolling Stonen haastattelussa Pratt kommentoi, että vaikka hänen hahmonsa mahdollisesti kuolisikin tulevassa elokuvassa, mikää ei estä herättämästä hahmoa uudelleen henkiin.

“Aina löytyy tapoja herättää ihmisiä kuolleista. Vaikka sanonkin näin, että en tunne olevani vielä valmis, en halua mennä spoilaamaan mitään. En halua, että nyt kerrotaan minun sanoneen, että Peter Quill ei kuole. En väitä niin. Sanon vain, että jos kuolen, niin aina on tapoja tuoda minut takaisin. Jos siis ajatellaan, että voisiko Peter Quill palata. Vastaus on aina kyllä. Ja jos kysytään minulta, näyttelijä Chris Prattilta, että olisiko hahmossa vielä maileja tähteenä ja että olisiko minulla kaistaa sille vielä, niin vastaus on siihenkin kyllä. Olisin kiinnostunut esittämään hahmoa vielä”, Pratt selittää.

Viimeinen Guardians of the Galaxy on edelleen James Gunnin käsikirjoittama ja ohjaama. Prattin lisäksi lisäksi mukana ovat vanhat tutut Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper ja Vin Diesel. Uusina mukaan liittyvät Will Poulter, Chukwudi Iwuji ja Maria Bakalova.