Uusimmat

Alec Baldwin sai syytteen Rust-elokuvan kuvauksissa sattuneesta onnettomuudesta, jossa kuoli elokuvan kuvaaja

24.02.2022 17:39 Muropaketin toimitus

Kuvaaja Halyna Hutchins kuoli viime syksynä Rust-elokuvan kuvauksissa, kun Alec Baldwinin käsittelemään aseeseen oli joutunut oikea luoti.

Viime syksynä Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui selvittämätön aseonnettomuus, jossa elokuvan rekvisiittana käytettyyn aseeseen oli joutunut oikea luoti. Onnettomuudessa kuoli elokuvan kuvaaja Halyna Hutchins ja ohjaaja loukkaantui.

Tapahtumahetkelllä asetta käsitteli elokuvan päätähti Alec Baldwin, mutta tietoa siitä, miten oikea luoti oli aseeseen joutunut, ei edelleenkään ole selvillä. Syyksi on epäilty elokuvan tuotannon huolimattomuutta ja syytösten kohteena ovat olleet esimerkiksi asevastaava Hannah Gutirrez-Reed ja ammuksista vastaava Seth Kenney.

Nyt Deadline uutisoi, että Hutchinsin aviomies on haastanut oikeuteen Baldwinin ja elokuvan tuottajat. Hänen mielestään asetta käsitellyt näyttelijä on vastuussa myös aseesta lähtevistä ammuksista. Hutchins kertoo olevansa vihainen siitä, ettei Baldwin hänen mielestään ota tarpeeksi vastuuta tapahtuneesta.

Tapauksen tutkimukset jatkuvat edelleen.