Alkuperäisen Predator-elokuvan näyttelijät kehuvat Preytä vuolaasti: “Tervetuloa perheeseen”

09.08.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Uusi Predator-elokuva Prey julkaistiin viime viikolla Disney+:ssa.

Dan Trachtenbergin ohjaama Prey julkaistiin viime viikolla Disney+:ssa ja runsaasti kehuttu toimintaelokuva on voittanut puolelleen myös alkuperäisen Predatorin näyttelijöitä.

Vuonna 1987 julkaistussa, Arnold Schwarzeneggerin tähdittämässä Predatorissa näytelleet Jesse Ventura (nykyisin Minnesotan kuvernööri) ja Bill Duke molemmat hehkuttavat Preytä Twitterissä.

“Prey on upea, upea elokuva. Amber Midthunderilla ei todellakaan ole aikaa jäädä vuotamaan verta. Tervetuloa Predator-perheeseen. Kiitos [Dan Trachtenberg] että teit näin ajatuksia herättävän, luovan ja komean elokuvan”, kirjoittaa Ventura.

“Se on upea elokuva ja Amber Midthunder on ilmiömäinen. Tällä nuorella naisella on loistava tulevaisuus edessään. Kuten Jesse Ventura mainitsi… tervetuloa Predator-perheeseen. ’Minä näen sinut’”, kirjoittaa puolestaan Duke.

Tällä hetkellä Preytä pitää “tuoreena” Rotten Tomatoesissa 92 % kriitikoista ja 81 % suuresta yleisöstä. Metacriticissa vastaavat luvut ovat 71/100 ja 6,3/10. Myös Muropaketin arvostelussa elokuvaa pidettiin “tuoreena tuulahduksena hieman jo ummehtuneeseen elokuvasarjaan”.

Arvostelu | Prey on paras Predator-elokuva pitkään aikaan

Muropaketin uusimmat