Alkuperäiset American Pie -tähdet ovat tekemässä uutta elokuvaa – Eikä se ole mikään ihme, kun katsoo missä jamassa näyttelijöiden urat ovat

23.02.2021 12:12 | Muropaketin toimitus

Vuoden 1999 American Pie -elokuvan nuorista tähdistä useimmat ovat pysyneet julkisuudessa vuosikaudet, mutta harvan ura sisältää yhtäkään toista hittiä. Eipä siis järin suuri yllätys, että suunnitelmissa on uusi jatko-osa elokuvasarjalle.

American Pie -elokuvissa Vickyä näytellyt Tara Reid on paljastanut Closer-lehden haastattelussa (via MSN News) alkuperäiset American Pie -näyttelijät ovat olleet aktiivisesti yhteydessä toisiinsa viime aikoina ja suunnitelleet jatko-osaa American Pielle (1999), American Pie 2:lle (2001) ja American Pie: Luokkakokoukselle (2012).

”Olen tavannut ohjaajat ja he sanoivat että elokuva toteutuu, on vain haastavaa saada kaikkien aikataulut sopimaan yhteen”, Reid ilmoitti nimeämättä kuitenkaan ohjaajia erikseen. Muutenkin uusi jatko-osa 22 vuotiaalle elokuvasarjalle tuntuu olevan toistaiseksi aika huteralla pohjalla.

50 miljoonan dollarin tuotantobudjetilla tehty American Pie: Luokkakokous keräsi 235 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Tältä pohjalta ei olisi ihme, vaikka Universal Pictures uudelle elokuvalle vielä vihreää valoa näyttäisi.

American Pien tuorein spinoff, American Pie Presents: Girls’ Rules, ilmestyi viime vuonna. Sen menestyksestä ei tulla lauluja laulamaan.

Muropaketin uusimmat