Alkuvuoden hittisarja WandaVision päättyy ensi viikolla – “Loppu tulee olemaan todella surullinen”, varoitti avainhahmon näyttelijä

22.02.2021 12:40 | Muropaketin toimitus

Alkuvuoden puhutuimpien ja suosituimpien sarjojen joukkoon noussut WandaVision päättyy pian.

Jäljellä on enää kaksi jaksoa eli toisin sanoen Wandan ja Vision yhteinen taival päättyy – ainakin tällä erää – ensi viikon perjantaina, 5. maaliskuuta.

Sen jälkeen on luvassa parin viikon hengähdystauko, kunnes perjantaina 19. maaliskuuta alkaa Marvel Studiosin toinen sarjauutuus: The Falcon and the Winter Soldier.

Tiedossa ei ole, mitä Wandalle ja Visionille tapahtuu oman sarjan lopussa, mutta huhujen mukaan ”Purppuranoita” esiintyy Doctor Stange in the Multiverse of Madness -elokuvassa ensi vuonna – ehkä myös Tom Hollandin kolmannessa Spider-Man-leffassa, joka on luvassa vielä tämän vuoden puolella.

Mutta entäs Vision? Onko ensi viikolla aika hyvästellä Paul Bettanyn esittämä androidi pysyvästi?

Monica Rambeauta esittävä Teyonah Parris on kertonut The Hollywood Reporterin haastattelussa, että fanien on syytä kaivaa nenäliinat esille sarjan finaalia varten. ”Se on eeppinen ja uskomattoman surullinen. Minusta koko sarja nyt on uskomattoman surullinen, mutta sanotaan nyt näin”.

Tämä ei tietenkään ole suora viittaus Visioniin tai hahmon mahdolliseen kohtaloon, mutta kun ottaa huomioon Visionin elävän WandaVisionissa selvästi ”laina-ajalla”, pelkääme pahinta.

Muropaketin uusimmat