UUSIMMAT

Amazonin hittisarjassa nähtiin kymmenien ihmisten seksiorgiat – Seksi mustekalan kanssa haluttiin sensuroida, mutta lopulta sekin meni läpi

27.06.2022 12:56 Muropaketin toimitus

Amazonin suosittu ja kehuttu The Boys -supersankarisatiiri on esitellyt viime vuosina vaikka mitä ruokottomuuksia, mutta perjantaina Prime Videossa julkaistu Herogasm-jakso oli aivan omaa luokkaansa.

Varoitus: Luvassa pieniä paljastuksia The Boysin uusimmasta jaksosta!

Herogasmissa nähtiin jakson nimen mukaisesti orgiat, joissa kymmenet c-luokan supersankarit kokoontuivat paneskelemaan keskenään. Koska The Boysin ikärajasuositus on K18, nähtiin jaksossa sangen runsaasti paljasta pintaa, metrien mittainen superpenis ja ämpärikaupalla siemennestettä.

Ja paljon, paljon muuta hämmentävää.

The Boysin showrunnerina toimivan Eric Kripken mukaan Amazonilla ei ollut mitään ongelmia Herogasmin muiden elosteluiden kanssa, mutta yksi kohtaus meinasi joutua sensuroitavaksi: orgioiden aikana nähtiin kuinka The Boysin ”Seitsikkoon” kuuluva The Deep (Gossip Girlistäkin tuttu Chace Crawford) harrasti seksiä mustekalan kanssa.

”Se kohtaus ja tapa jolla toteutimme sen, soitti hälytyskelloja eri puolilla Amazonia, koska ihmisiä ei pitäisi näyttää ihmisiä panemassa eläimiä, ja ymmärtäähän sen. Oma näkemykseni siitä oli kuitenkin, että kohtaus on niin absurdi, että se olisi voinut olla Farrellyn veljesten leffasta”, Kripke perusteli viitaten Jim Carreyn vuoden 1994 Nuija ja tosinuija -komedian ohjaajiin.

”Kohtaus on niin naurettava, että sitä on vaikea kutsua varsinaiseksi eläimiinsekaantumiseksi. Lisäksi minun tietääkseni mustekaloilla ei edes ole aukkoa siellä alhaalla”, Kripke jatkoi huvittuneena.

Lisää aiheesta voi lukea TVLinen sivuilta:

The Boys Boss on the ’Herogasm’ Scene That Set Off Alarm Bells: Amazon ’Has a Policy Against [Spoiler]’

The Boysin kolmatta tuotantokautta on jäljellä vielä kaksi jaksoa. Sarjaa julkaistaan Prime Video -palvelussa perjantaisin.