Uusimmat

Amber Heard paljasti oikeudessa: ”Kaikki kohtaukseni Aquaman 2:ssa on saatettu leikata pois”

19.05.2022 11:41 Muropaketin toimitus

Aikaisemmin tällä viikolla Amber Heard paljasti taistelleensa kynsin ja hampain säilyttääkseen roolinsa Aquamanin (2018) ensi vuonna ilmestyvässä jatko-osassa.

Nyt näyttelijä on kommentoinut aihetta lisää ja ilmaissut huolensa siitä, että hänen esittämänsä Mera on saatettu siivota Aquaman and the the Lost Kingdomista kokonaan.

Comicbookmovie-sivuston mukaan Amber Heard on todennut oikeusistunnossa tällä viikolla seuraavaa:

”Minut vapautettiin sopimuksestani. Taistelin pysyäkseni mukana elokuvassa ja hahmoni säilytettiin. En tosin tiedä kuinka paljon kohtauksia minulla on valmiissa elokuvassa. En edes tiedä olenko mukana koko elokuvassa. Oli haastavaa saada pysyä mukana.”

Johnny Deppin fanit ovat kampanjoineet internetissä näkyvästä, jotta Amber Heard poistettaisiin Aquaman and the Lost Kingdomista, mutta toistaiseksi tuloksetta. On hyvin mahdollista että Warner Bros. Pictures tekee päätöksen Meran roolista tarinassa vasta sitten, kun valtavasti julkisuutta kerännyt oikeuskiista on ohitse.

James Wanin ohjaama Aquaman-jatko-osa saa ensi-iltansa maaliskuussa 2023. Elokuvaa tähdittävät myös – tai ainakin – Jason Momoa, Patrick Wilson ja Yahya Abdul-Mateen II.