Uusimmat

Amber Heard spoilasi Aquaman-jatko-osan oikeudessa – tosin on yhä epävarmaa, onko näyttelijä edes mukana elokuvassa

24.05.2022 17:30 Muropaketin toimitus

James Wanin ohjaama Aquaman and the Lost Kingdom julkaistaan näillä näkymin maaliskuussa 2023.

Sisältää spoilereita!

Avioeron jälkipyykki on harvoin kaunista katseltavaa, mutta Johnny Depp ja Amber Heard ovat vieneet tämän äärimmäisyyksiin keskinäisessä oikeudenkäynnissään. Kaksikon tapaus haavoitti ensin Deppin uraa, mutta myöskään Heard ei ole ollut turvassa.

Aiemmin Heard kertoi, että hänen osuuttaan ensi vuonna julkaistavassa Aquaman 2:ssa on supistettu reilusti. Nyt oikeudenkäynnissä on myös spoilattu yksityiskohtia tulevasta elokuvasta, uutisoi Comicbook Movie.

Esimerkiksi huhu Jason Momoan esittämän Arthur Curryn ja Heardin esittämän Meran lapsesta on osoittautunut todeksi. Elokuvassa Mera kiidätetään sairaalaan synnytykseen, minkä jälkeen hänen osuutensa katoaa minimiin.

Oikeudessa todistanut elokuva-alan konsultti Catherine Arnold kuvaa Heardin osuutta Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvassa näin:

“Ms Heard kertoi minulle, että hänen hahmonsa joutuu sairaalaan uudessa Aquaman 2:ssa, eikä häntä sen jälkeen oikeastaan nähdä ennen kuin elokuvan lopussa. Kaikki interaktio Momoan hahmon kanssa ja kaikki toimintakohtaukset on poistettu.”

Aquaman and the Lost Kingdom saa näillä näkymin ensi-iltansa 17. maaliskuuta 2023.