Uusimmat

”Amber Heard valehtelee”, studiopomo linjasi – ”Johnny Depp ei ollut syy, miksi emme halunneet häntä Aquaman 2:een”

25.05.2022 09:44 Muropaketin toimitus

Amber Heard

Vuoden 2018 Aquamanissa Meraa esittänyt Amber Heard on puhunut viime aikoina Warner Bros. Picturesin aikeista siivota hänet pois supersankarielokuvan jatko-osasta. Nyt studion edustaja on kertonut tilanteesta oman versionsa.

Amber Heardin mukaan Warner Bros. Pictures halusi siivota hänet pois ensi vuonna ilmestyvästä Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvasta, koska Johnny Deppin kanssa riitautuneen näyttelijän maine on kärsinyt pahasti oikeusjutun myötä. Toisin sanoen Heardin pelätään karkoittavan katsojat supersankarielokuvan näytöksistä. Jo aikaisemmin sama studio irtisanoi Johnny Deppin Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvasta samoin perustein.

Lopulta Amber Heard sai kuitenkin pitää roolinsa, osittain kiitos kollegoidensa:

Studio halusi potkia Amber Heardin Aquaman 2:sta – Silloin Jason Momoa ja ohjaaja James Wan avasivat suunsa

Nyt DC-elokuvien johtaja Walter Hamada on myöntänyt oikeussalissa Warner Bros. Picturesin harkinneen viikkojen ajan, pitäisikö Amber Heard irtisanoa Meran roolista ja tilalle ottaa toinen näyttelijä. Syy tilanteeseen ei kuitenkaan ollut Johnny Depp, Hamada painotti, vaan Amber Heardin ja Aquamania esittävän Jason Momoan välisen kemian puute, kuten aikaisemminkin on julkisuudessa esitetty.

”Heillä ei ollut [ensimmäisessä elokuvassa] paljoakaan kemiaa yhdessä. Tosiasia on, ettei ole mitenkään tavatonta, ettei elokuvien pääosien esittäjien välillä ole kemiaa, ja on osa elokuvan taikaa saada se kemia esiin. […] Tiedän että Aquamanin jälkituotannossa tehtiin paljon töitä, jotta [Jason Momoan ja Amber Heardin välinen] kemia saatiin mukaan”, Hamada on todennut The Hollywood Reporterin mukaan.

Todistajalausunnossaan Walter Hamada myös lisäsi, ettei Aquamanin jatko-osasta koskaan aiottukaan tehdä samanlaista romanttissävytteistä seikkailua kuin ensimmäisestä elokuvasta. Meran rooli oli siis alkujaankin aiempaa pienempi, eikä Hamada myöskään myönnä sen kutistuneen lennosta, kuten Amber Heard on väittänyt.

Aquaman and the Lost Kingdomin kuvausten Hamada totesi menneen Heardin osalta sulavasti.