Uusimmat

Andy Serkis mukana pian ilmestyvässä Warhammer-pelissä – ”Warhammerin maailma on upea tapahtumapaikka!”

08.02.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters ilmestyy toukokuussa, ja peli on saanut todellisen tähtinäyttelijän keskeiseen rooliin.

Pelistudio Complex Games ja julkaisija Frontier Foundry ovat julkistaneet uusia tietoja pian ilmestyvästä Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters -pelistä. Warhammerin synkkään scifi-maailmaan sijoittuva taktinen roolipeli ilmestyy 5. toukokuuta PC:lle Steamin ja Epic Games Storen kautta.

Samalla julkistettiin, että Deamonhuntersia tähdittää veteraaninäyttelijä Andy Serkis. Muun muassa Taru Sormusten herrasta ja Planet of the Apes -elokuvasarjoista tunnettu Serkis ääninäyttelee pelissä yhtä keskushahmoa, Vardan Kaita.

Annetaan Serkisin itse selittää, mikä hänen roolinsa on pelissä.

”Vardan Kai on on Grey Knightsin Grand Master ja asevaraston vartija”, Serkis kertoo. ”Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhuntersissa hän toimii pelaajan kontaktina Citadel of Titanissa, jossa hän hallitsee jaoston resursseja.”

”Kun kampanja etenee, pelaajat kommunikoivat tasaisesti Kain kanssa saadakseen parhaita aseita ja varusteita. Hän on keskeinen hahmo Grey Knightsin hierarkiassa ja hän ei siedä typeryksiä, joten pelaajien kannattaa varoa tuottamasta hänelle pettymystä, onhan hänellä valta rajoittaa tärkeiden resurssien saatavuutta.”

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhuntersissa pelaaja ohjastaa siis Grey Knights -jaoston avaruusmariineja, jotka lähtevät kamppailemaan kaaoksen voimia vastaan. Warhammerin ystävät varmasti ilostuvat siitä, että vastaan tulee kaaoksen mörkkien ohella myös ainakin kultisteja ja Death Guardin sotureita.

Andy Serkis on mukana pelissä vain äänenä, mutta hän ei näe niin valtavaa eroa erilaisten näyttelemisen tapojen välillä. Serkis kuvailee, että hänen lähestymistapaansa eri rooleihin on vaikuttanut työskentely eri ohjaajien ja elokuvantekijöiden kanssa.

”Kerronnan muodosta huolimatta näyttelijänä on asetuttava rooliinsa”, Serkis kertoo. ”Siinä astun hahmon kenkiin ja ajattelutapaan, rakennan hahmolle psykologisen profiilin ja fyysisen olemisen tavan, huolimatta siitä luonko pelkkää ääntä vai olenko fyysisesti mukana kuvissa.”

”Vardan Kai on hahmon näkökulmasta keskeinen auktoriteetti läpi kampanjan, mutta heidän välilleen kehittyy eräänlainen mestarin ja oppilaan suhde. Kun loin hänen ääntään, kuvittelin hänet hahmoksi jonka kasvot on melkein kuin veistetty graniitista. Hyvällä tuurilla saattaisit saada hänestä irti puolikkaan hymyn. Ja hän voi olla ajoittain brutaali.”

Useammat näyttelijät Henry Cavillista lähtien ovat tunnustautuneet Warhammerin synkkien maailmoiden ystäviksi. Myös Serkis kertoo, että Warhammerin universumi houkutteli hänet mukaan projektiin.

”Warhammer 40,000:n maailma on aivan mahtava tapahtumapaikka”, näyttelijä hehkuttaa. ”Universumin syvyys ja rikas tarinallisuus ovat tuottaneet jotakin, mikä saa otteen yleisöstä. Se on yksi sellaisista immersiivisistä kokemuksista, jotka ovat kiehtoneet minua läpi urani.”

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters on nyt ennakkotilattavissa. Alta näet pelin uuden trailerin.

Muropaketin uusimmat