Apple julkaisi kilpailijan Netflixille – Valikoima on vielä nyt mitätön, mutta yksi sarja teki heti vaikutuksen

11.11.2019 10:30 | Muropaketin toimitus

Apple avasi pari viikko sitten oman suoratoistopalvelunsa, Apple Plussan. Sen tarjonta on toistaiseksi hyvin vaatimatonta, mutta on tarjolla ainakin yksi sarja, josta on syytä innostua.

Ronald D. Mooren, Matt Wolpertin ja Ben Nedicin luoma For All Mankind on kiehtova historiallinen scifi-sarja, jonka maailmassa Neuvostoliitto onnistui laskeutumaan Kuuhun ennen Yhdysvaltoja. Pääosia sarjan 10 jaksoa kattavalla ensimmäisellä tuotantokaudella esittävät Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Sarah Jones, Shanterl CanSanten ja Jodi Balfour.

Muropaketin arviossa For All Mankind sai osakseen kiitosta:

”Neljän ensimmäisen jakson perusteella For All Mankind on täyttä herkkua avaruusfaneille, sillä sitä katsoessa huomaa toivovansa tapahtumien menneen edes vähän samalla tavalla myös omassa todellisuudessamme. Ties kuinka paljon pidemmällä olisimme niin teknisessä kehityksessä kuin rauhallisemman yhteiselon saavuttamisessa jos miehitettyjä kuulentoja ei olisi lopetettu vuonna 1972.”

Lue koko arvio täältä:

Battlestar Galactican luojan rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva For All Mankind -avaruussarja on uuden Apple Plus -suoratoistopalvelun kiinnostavinta antia