Uusimmat

Arnold Schwarzenegger ajoi oikeasti tankilla Mersun yli: ”Ohjasin samanlaista 18-vuotiaana Itävallan armeijassa”

01.06.2023 12:45 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger tähdittää Netflixin toimintasarjaa FUBAR. Hänestä kertova dokumentti julkaistaan samaisessa paikassa 7. kesäkuuta.

Toimintalegenda Arnold Schwarzenegger nähdään pääosassa Netflixin uutuussarjassa FUBAR. Yhteistyön tiimoilta hänet on myös nimitetty leikkimielisesti Netflixin CAO:ksi eli Chief Action Officeriksi (suomennettuna noin suurin piirtein “toiminnan pääjohtaja”).

Mainosvideossaan hän muun muassa ajaa tankilla Mersun yli – ja paljastaa nyt Netflixin Tudum-haastattelussa, että ajoi tankkia ihan oikeastikin.

“Ajoinko sitä itse ihan oikeasti? Totta kai ajoin. En olisi antanut kenenkään toisen viedä minulta sitä hupia. Ja kyllä, se oli juuri niin helppoa kuin miltä se näyttää”, Schwarzenegger kertoo.

Tankki ei myöskään ole ihan mikä tahansa tankki, vaan Schwarzeneggerin oma M47 Patton, jonka hän on hankkinut synnyinmaastaan Itävallasta.

“Ajoin tuota ihan samaa tankkia 18-vuotiaana Itävallan armeijassa ja vuosia myöhemmin olin onnekas, kun sain mahdollisuuden tuoda sen Yhdysvaltoihin. Joten kun Netflix nimitti minut CAO:ksi, otin mahdollisuudesta vaarin ja pidin vähän hauskaa tankillani.”

Katso Netflixin mainosvideo tästä:

FUBAR ei kuitenkaan saanut Muropaketin toimituksessa edes pitkän linjan Arska-fania innostumaan:

Arvostelu | Netflixin hirveä Fubar-sarja on Arnold Schwarzeneggerin turhimpia töitä