Uusimmat

Arnold Schwarzenegger kommentoi Bruce Willisin uran loppua: “Toimintatähdet eivät yleensä jää eläkkeelle”

Kuva: © Netflix

29.05.2023 09:29 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin uran ensimmäinen tv-sarja sai ensi-iltansa viime viikolla Netflixissä.

Arnold Schwarzenegger jatkaa viime viikon torstaina Netflixiin tarjolle tulleen uransa ensimmäisen tv-sarja FUBARin promoamista. Juttutuokiossa CinemaBlendin kanssa Schwarzenegger puhui myös näyttelijäkollegastaan Bruce Willisistä.

Willis lopetti elokuvien tekemisen viime vuonna afasiadiagnoosin takia. Helmikuussa hänen kerrottiin sairastavan myös frontotemporaalista dementiaa.

”Bruce Willis on fantastinen mies, joka oli vuosikausia jätti-iso stara. Uskon että sellaisena hänet muistetaan myös tulevaisuudessa. Hän on myös lempeä ja hyväntahtoinen ihminen. Ymmärrän että Willisin oli pakko lopettaa työt terveydentilansa takia. Yleensä me toimintatähdet emme koskaan jää eläkkeelle, me vain lataamme aseemme uudestaan”, Schwarzenegger sanoo.

Vaikka FUBAR-sarja onkin jo jättihitti, niin toivottavasti se ei jää Schwarzeneggerin viimeiseksi tekeleeksi. Muropaketin arvostelussa sarjasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Fubar on täysin turhanpäiväistä Netflix-huttua. Sarjan äärellä kovinkin Arska-diggari kyllästyy muutaman jakson jälkeen. Toimintalegendan blockbuster-leffojen kaavaa epäonnistuneesti apinoivan sarjan kahdeksan jakson tuijotus putkeen oli puuduttavin katselukokemus aikoihin.”

Arvostelu | Netflixin hirveä Fubar-sarja on Arnold Schwarzeneggerin turhimpia töitä

Bruce Willis