Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton ja Edward Furlong palaavat Terminatorin pariin syksyllä, mutta yksi alkuperäisen elokuvasarjan tähdistä ei aio koskaan tehdä samaa

05.08.2019 11:55 | Muropaketin toimitus

Terminator: Dark Fatea tähdittävät Arnold Schwarzeneggerin lisäksi rooleihinsa palaavat Linda Hamilton ja Edward Furlong.

Suomessa 1. marraskuuta ensi-iltansa saava Terminator: Dark Fate on ensimmäinen elokuva sitten vuoden 1991 Terminator 2 – Tuomion päivän, kun Schwarzenegger, Hamilton ja Furlong näyttelevät yhdessä. Dark Faten myötä myös James Cameron palaa Terminatorin pariin – tosin tällä kertaa Cameron on toiminut vain tuottajana, ohjauksesta vastaa Deadpoolista tuttu Tim Miller.

Terminator: Dark Fate voi onnistuessaan nostaa Terminator-elokuvasarjan taas uuteen kukoistukseen. Mutta vaikka näin kävisikin, on yhtä alkuperäisisten Terminator-leffojen avainnäyttelijää turha odottaa valkokankaalle. Vuoden 1984 The Terminatorissa Kyle Reeseä esittänyt Michael Biehn on nimittäin ilmoittanut, ettei hänellä ole ollut hahmonsa kuoleman jälkeen mitään kiinnostusta tehdä cameo-roolia myöhemmissä Terminator-elokuvissa.

”Sellainen olisi naurettavaa”, Biehn kuittasi The Hollywood Reporterille.

The Terminatorin jälkeen Kyle Reeseä ovat esittäneet Jonathan Jackson (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Anton Yelchin (Terminator Salvation) ja Jai Courtney (Terminator Genisys).

Terminator 2 – Tuomion päivän jatko-osana toimivan Dark Faten traileri näyttää tältä: