Uusimmat

Arnold Schwarzenegger tuli raskaaksi – eipä olisi voinut katsojia vähempää kiinnostaa

28.03.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin uran omituisimpiin elokuviin lukeutuva Junior nähdään tänään TV5:lla.

Ivan ”Ghostbusters” Reitmanin ohjaama komedia lähtee liikkeelle hullusta ajatuksesta: mitä jos maailman kuuluisin toimintatähti tulisi raskaaksi? Lisää löylyä kiukaalle heittää ajatus siitä, että Arnold Schwarzenegger esittää Juniorissa nimenomaan hedelmöityshoitoja tutkivaa lääkäriä!

Tämän luokan sekoiluun ei kyennyt edes Spede.

Ivan Reitman ja Arnold Schwarzenegger olivat varmasti innoissaan Juniorista, mutta yleisö ei yhtynyt ilonpitoon. Elokuva sai nuivan vastaanoton ilmestyessään vuonna 1994, eikä rakkaus Junioria kohtaan ole puhjennut myöhemminkään. Internet Movie Databasessa elokuvan arvosana on tällä hetkellä 4,6/10. Sen myötä Junior on yksi Schwarzeneggerin haukutuimmista elokuvista.

No, ei raskauskomedia kuitenkaan yhtä vihattu ole kuin Hercules in New York tai pahamaineinen Batman & Robin.

Elokuvateatterikierroksellaankaan Junior ei saanut liiemmin aihetta juhlia. Elokuvan tekeminen maksoi 60 miljoonaa dollaria, mutta lipputuloja kertyi vain reilut 108 miljoonaa. Kuusi vuotta aikaisemmin ilmestynyt Identtiset kaksoset (The Twins) tehtiin pitkälti samalla porukalla, ja se ylsi sentään yli 216 miljoonaan dollariin – vieläpä vain 18 miljoonan dollarin budjetilla.

Junior alkaa TV5:lla tänään kello 21.00, ja päättyy kello 23.15.