Arnold Schwarzenegger vahvisti tekevänsä Terminator 6:n – ja sitten vihdoinkin Conanin

11.08.2017 09:23 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger palasi senaattorivuosiensa jälkeen näyttelijäksi vain huomatakseen, ettei hän nauti enää samanlaista suosiota kuin 1990-luvulla. Eipä siis ihme, että mies jatkaa tuttujen elokuvasarjojen jatko-osien parissa kynsin ja hampain.

Parin vuoden takainen Terminator: Genisys ei vakuuttanut edes suurimpia Arska-faneja, kiitos kehnon käsikirjoituksensa ja roolituksensa. Nyt Terminator-elokuvasarja aiotaan kuitenkin palauttaa raiteilleen itse James Cameronin avulla. Ja missä Terminator ja Cameron, siellä myös Arnold Schwarzenegger.

Toimintalegenda on ilmoittanut The Playlist -sivuston haastattelussa Terminator 6:n kuvausten alkavan ensi vuoden alussa. Ja sen jälkeen on – ainakin Schwarzeneggerin mukaan – vuosikausia tuotantolimbossa vanhoja aikakauslehtiä selaillut Conan-elokuva.

”Aloitamme ensi maaliskuussa Terminator 6:n kuvaukset. James Cameron ja David Ellison ovat mukana, ja sen jälkeen teemme sitten Conanin”, Schwarzenegger lupasi.

James Cameron on sen verran kiireinen Avatar-jatko-osiensa kanssa, ettei hän ohjaa uutta Terminatoria, vaan toimii sen tuottajana ja ”suojelijana”. Terminator Genisysitä tuttu David Ellison jatkaa myös tuottajana.

Vielä ei ole tiedossa, kuka Terminator 6:n tulee ohjaamaan. Aikaisemmin tehtävään nimettiin Deadpoolista tuttu Tim Miller, mutta hän on jo siirtynyt tekemään filmatisointia William Gibsonin Neurovelhosta. Toki on mahdollista, että ensin Miller kuvaa Terminatorin ja siirtyy vasta sitten Gibsonin pariin.