Uusimmat

Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1996 elokuvasta tehtiin uusi versio ja nyt sen voi katsoa Suomessakin

10.06.2022 08:16 Muropaketin toimitus

Eraser: Reborn julkaistiin suoraan videovuokraamoissa.

Warner Bros. julkaisi pari päivää sitten myös Suomessa Eraser: Reborn -elokuvan, joka on uusintaversio Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1996 Eraser-leffasta. Elokuvan voi ostaa näistä VOD-palveluista noin 10 euron hintaan. Vuokraversiota ei ole vielä tarjolla. HBO Maxiin leffan on luvattu saapuvan syksyllä.

Eraser: Rebornin on ohjannut John Pogue, joka tunnetaan parhaiten Deep Blue Sea 3 -leffasta

Pääosaa toimintamäiskeessä esittää Dominic Sherwood (Shadowhunters). Mukana ovat myös Jacky Lai (V-Wars), McKinley Belcher III ja Eddie Ramos (Animal Kingdom).

Eraser: Rebornin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Liittovaltion seriffi Mason Pollard on erikoistunut pyyhkimään ihmisiä jäljettömiin: hän suojelee vaaranalaisia todistajia lavastamalla heidän kuolemansa. 25 vuoden teknologinen kehitys on muuttanut pelin luonteen, ja kun hänet määrätään suojeleman Rina Kimuraa, rikollispomon vaimoa, joka on päättänyt todistaa miestään vastaan, työkeikka tuntuu tyystin normaalilta. Kun kaksikko pakenee armottomia palkkatappajia Kapkaupunkiin, Pollardille kuitenkin paljastuu, että hänet on ohjattu ansaan. Nyt hänen on tehtävä kaikkensa, ettei hän joudu itse pyyhityksi – pysyvästi.”