UUSIMMAT

Avatar 2 julkaistaan 13 vuoden jälkeen: ”Vihdoinkin odotus on ohi”, iloitsee elokuvan tähti

05.05.2022 19:00 Muropaketin toimitus

James Cameronin ohjaama Avatar: The Way of the Water saa näillä näkymin ensi-iltansa 16. joulukuuta.

James Cameronin ensimmäinen Avatar sai ensi-iltansa vuonna 2009. Nyt 13 vuotta myöhemmin se saa vihdoin jatko-osan, kun Avatar: The Way of the Water julkaistaan joulukuussa.

Tulevasta elokuvasta annettiin toimittajille maistiaisia jo alkuviikosta, mutta julkisesti jaettavaksi Avatar 2:n traileria ei ole vielä tarjolla.

Elokuvan pääosaa esittävä Zoe Saldaña kertoo Entertainment Weeklyn haastattelussa odottavansa uuden Avatarin julkaisua malttamattomana.

“Nöyräksihän tämä vetää, mutta odotus on vihdoin ohi”, Saldaña kommentoi.

Hän palaa tulevassa elokuvassa Neytirin rooliin ja kertoo, että hahmon esittäminen Avatarissa vaati paljon enemmän työtä kuin vaikkapa Gamoran esittäminen Marvel-elokuvissa. Hänen mukaansa lähestymistapa Gamoraan on perinteisempi: aamukolmelta maskeerattavaksi, jonka jälkeen näkee itsensä muuttuneena hahmokseen.

“Neytirin tapauksessa vaadittiin paljon enemmän harjoittelua. Se oli treenaamista kuukausien ajan, ei pelkästään ohjaajan ohjauksessa, vaan liikkeenohjaajien kanssa, matkaamista viidakkoon ja siellä oman ruoan valmistusta niiden materiaalien avulla, mitä ympäriltä löytyy”, Saldaña kertoo.