Avatar-tähti haki James Bondin roolia – ja homma meni ihan penkin alle: “He katsoivat minua kuin hullua”

25.01.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Sam Worthington kilpaili James Bondin roolista Daniel Craigin rinnalla.

Avatar-elokuvien pääosaa esittävä Sam Worthington on jo aiemminkin kertonut hakeneensa James Bondin rooliin, mutta homma ei mennyt ihan putkeen. Rooli annettiin tuolloin Daniel Craigille.

Tuoreessa haastattelussa (ActioNewsin kautta) australialainen Worthington paljastaa sählänneensä Martin Campbellin ohjaaman Casino Royalen koekuvaukset kunnolla.

“Yritin puhua brittiaksentilla ja sanoin heille, että haluaisin käyttää valkoista pukua niin kuin Roger Moore, ja haluaisin mukaan jälleen kung fu -hommeleita. He katsoivat minua niin kuin olisin hullu”, Worthington kertoo.

“Sanoin, että jos puhun aussiaksentilla niin minusta tulee seuraava George Lazenby, joka teki vain yhden elokuvan, enkä halunnut että kävisi niin. Joten yritin brittiaksenttia ja se oli ihan kamalaa. Kuulostin ihan Dick Van Dykelta Maija Poppasessa ja muistan Martinin sanoneen, että puhu vaan omalla äänelläsi.”

Vaikka Bondin rooli ei auennutkaan, Worthingtonille kävi lopulta ihan hyvin. Ensimmäinen Avatar on edelleen maailman menestynein elokuva 2,9 miljardin dollarin tuotolla ja Avatar: The Way of Water on matkalla samaan suuntaan kerättyään tähän mennessä jo yli 2 miljardin dollarin lippukassatulot.

LUE MYÖS: Arvostelu | Avatar: The Way of Water tekee vaikutuksen vedenalaisilla kohtauksillaan