Uusimmat

Avatar-tähti Sigourney Weaver selitti, miksi jatko-osa on niin tärkeä elokuva James Cameronille

04.10.2022 18:00 Muropaketin toimitus

James Cameronin ohjaama Avatar: The Way of the Water saa ensi-iltansa 14. joulukuuta. Alkuperäisessä elokuvassa näytellyt Sigourney Weaver on mukana myös jatko-osassa.

James Cameronilta meni yli kymmenen vuotta tehdä jatko-osa maailman menestyneimmälle elokuvalle, vuonna 2009 julkaistulle Avatarille. Avatar: The Way of the Water julkaistaan vihdoin joulukuussa.

Alkuperäisessä elokuvassa sekä myös jatko-osassa mukana oleva näyttelijä Sigourney Weaver kertoo Varietyn haastattelussa, miksi Avatar: The Way of the Waterin tekeminen oli Cameronille niin tärkeää.

“Se on tarina perheestä, perheistä, jotka yrittävät pysytellä yhdessä ja siitä, miten pitkälle olemme valmiita menemään suojellaksemme läheisiämme ja kotiamme. Se perustuu hyvin paljolti Jimin perheeseen ja hänen perheensä ansiosta kokemaansa iloon sekä myös siihen, miten haavoittuvaisia olemme, kun meillä on lapsia”, Weaver kommentoi.

LUE MYÖS: Näin tehtiin maailman menestynein elokuva – Haastattelussa ohjaaja James Cameron ja Avatar-elokuvan näyttelijät

Joulukuussa julkaistavassa jatko-osassa Weaver ei enää esitä samaa hahmoa kuin alkuperäisessä Avatarissa. Pian 73 vuotta täyttävä näyttelijä esittää siinä 14-vuotiasta Na’vi-hahmoa nimeltä Kiri.