Uudella Avatarilla on jo 300 000 katsojaa, mutta James Cameronin suosituimman elokuvan on nähnyt yli miljoona suomalaista

30.01.2023 14:56 Muropaketin toimitus

Avatar: The Way of Water joutui luovuttamaan Suomen TOP 20 -listan kärkisijan Sisulle, mutta elokuva ehti olla kukkulan kuninkaana yli kuukauden ja edelleen se porskuttaa vahvasti.

Suomen Elokuvasäätiön mukaan Avatar: The Way of Waterilla on viime viikonlopun jälkeen kasassa 302 756 katsojaa.

Vaikka tulevina viikkoina on luvassa useita haastajia – kuten Knock a the Cabin, Ant-Man and the Wasp: Quantumania ja Cocaine Bear – on aika varmaa, ettei Avatarin jatko-osa poistu Suomen kärkikymmeniköstä vielä viikkoihin.

Nähtäväksi sitten jää, onnistuuko Avatar: The Way of Water yltämään samaan katsojamäärään kuin ensimmäinen Avatar. James Cameronin 3D-hitti sai ensi-iltansa joulukuussa 2009 ja ylsi vuoden 2010 aikana yhteensä 418 939 katsojaan.

James Cameronin elokuvista selvästi suosituin on Suomessa ollut vuoden 1997 Titanic, jonka on käynyt katsomassa tähän mennessä yli 1,1 miljoonaa ihmistä. Ja lisää katsojia on luvassa, sillä Titanic palautetaan valkokankaille helmikuussa 25-vuotisjuhlan merkeissä.

Titanic tuodaan Suomen leffateattereihin jo kolmatta kertaa 25 vuoden sisällä – ja näillä katsojamäärillä ei mikään ihme

Viimeksi Leonardo DiCaprion ja Kate Winsletin tähdittämä Titanic pyöri Suomen elokuvateattereissa keväällä 2012 3D-päivityksen saaneena.

Muropaketin uusimmat