Uusimmat

Avatarin päätähti alkoholisoitui elokuvan julkaisun jälkeen – “Juuri kukaan ei huomannut mitään”

16.12.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Sam Worthington teki näyttelijänä todellisen läpimurtonsa vuonna 2009 julkaistun Avatarin pääosassa. Nyt hän on palannut rooliinsa Avatar: The Way of Waterissa.

Aussinäyttelijä Sam Worthingtonille oli vain taivas rajana sen jälkeen, kun hän esitti pääosaa James Cameronin ohjaamassa Avatarissa vuonna 2009. Varietyn haastattelussa näyttelijä kuitenkin paljastaa, että menestyksellä oli hintansa.

Tarina on Hollywoodissa tuttu: valtavan menestyksen myötä kontrolli elämään katoaa ja apua aletaan etsiä päihteistä. Näin kävi myös Worthingtonille.

Haastattelussa hän kertoo, että tunsi maailman kaupungit paremminkin niiden baarien kuin nähtävyyksien perusteella. Lentokentällä hän joi portilla lentoa odotellessaan neljä tai viisi lasia shampanjaa, ja piti sitä ihan normaalina.

“En pitänyt siitä, kuka olin. Juominen auttoi minua selviämään päivästä toiseen”, Worthington paljastaa.

Hän kertoo aloittaneensa juomisen heti aamulla, mutta suurin osa ihmisistä ei huomannut asiaa lainkaan.

“Ehkä he saattoivat haistaa sen minusta, mutta kun minua katsoi, ei sitä muuten huomannut. Sain silti työni tehtyä, mutta luulen etten tehnyt sitä kovin hyvin.”

Lopulta juominen teki Worthingtonista arvaamattoman ja vaaransi uran lisäksi myös hänen henkensä. Nyt näyttelijä kertoo olleensa selvänä kahdeksan vuoden ajan.

LUE MYÖS: Arvostelu | Avatar: The Way of Water tekee vaikutuksen vedenalaisilla kohtauksillaan