Avengers: Endgame on jäämässä toistaiseksi viimeiseksi Avengers-elokuvaksi, ilmoitti Disneyn toimitusjohtaja

08.11.2019 10:19 | Muropaketin toimitus

Viime keväänä ensi-iltansa saanut Avengers: Endgame paketoi Marvel Studiosin ensimmäiset 11 vuotta ja laittoi nätin rusetin päälle. Tuleville vuosille ei studio ole aikatauluttanut yhtään uutta Avengers-elokuvaa, sillä nyt on selvästi aika vetää henkeä ja tarjota katsojille jotain muuta.

Avengers: Endgame on siis ainakin toistaiseksi jäämässä Marvel Studiosin viimeiseksi Avengers-elokuvaksi. Näin on linjannut myös Marvel Studiosin omistavan Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger.

”Kutsun Marvelia nyt Avengersien jälkeiseksi maailmaksi. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että Avengerseista tuttuja hahmoja ei nähtäisi muissa elokuvissa. Meillä on itse asiassa tulossa Black Widow ensi vuonna ja Thor 4 on tekeillä myös ja niin edelleen. Esittelemme kuitenkin myös muita hahmoja, kuten Eternalsin”, Iger linjasi taannoin Comicbook.comin mukaan.

Eternals on uusi supersankariryhmä, joka saa oman elokuvansa syksyllä 2020. Ennen pitkää luvassa on myös Guardians of the Galaxy Vol. 3 ja uusi Fantastic Four -elokuva, eikä Marvel Studios tietenkään aio jättää X-Meniä pölyttymään hyllylle loputtomiin. Supersankariryhmien seikkailuita siis riittää jatkossakin. Tällä hetkellä Marvelin pääpaino on kuitenkin passittaa tuttuja hahmoja samoihin elokuviin ja sarjoihin team up -hengessä, ja esitellä ohessa uusia hahmoja.

Aivan varmasti Avengers 5 siis tulee aikanaan, mutta tuskin vielä moneen vuoteen.