Avengers-ohjaaja kommentoi Wolverinen uutta näyttelijää – “Hugh Jackmanin saappaisiin on todella vaikea hypätä”

12.02.2021 10:48 | Muropaketin toimitus

On vain ajan kysymys, milloin Marvel Studios esittelee supersankarikansalle oman MCU-versionsa Ryhmä-X:stä. Nyt Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen yhdessä veljensä Anthonyn kanssa ohjannut Joe Russo on kertonut omat mietteensä Marvelin ykkösmutantin roolittamisesta.

Lights, Camera, Barstool -podcastissa vieraillessaan Joe Russo totesi uuden Wolverinen näyttelijän olevan aika epäkiitollisessa asemassa Hugh Jackmanin jälkeen.

”Hugh Jackmanin roolisuoritus Wolverinena oli niin koko hahmon määrittelevä, että uuden version tekeminen tulee olemaan todella vaikeaa. Tilanne on sama kuin vaikkapa Batmanin kohdalla. On mietittävä tosissaan… On löydettävä juuri oikea näyttelijä rooliin ja lähestyttävä hahmoa ihan eri suunnasta. Mutta olisi kyllä mahtavaa nähdä Wolverine valkokankaalla taas”, Russo analysoi.

Hugh Jackman esitti Wolverinea vuoden 2000 X-Menistä vuoden 2017 Loganiin. Aussinäyttelijä ei suinkaan ollut alkuperäinen valinta ahmamutantiksi; Dougray Scott jätti homman väliin vain Mission: Impossible -kiireiden takia, ja myös Taru sormusten herrasta -tähti Viggo Mortensenia houkuteltiin Wolverineksi ennen Jackmania.

Vuoden 2019 Avengers: Endgame jäi tällä erää Russojen viimeiseksi Marvel-elokuvaksi, mutta parivaljakko on yhä hyvissä väleissä Kevin Feigen ja studion muiden keskeisten tekijöiden kanssa. Mitään ei ole siis suljettu poiskaan.

Kuuntele koko podcast-lähetys tästä:

Muropaketin uusimmat