Uusimmat

“Painukaa nyt v-ttuun” – Tänään tv:ssä Batman-elokuva, joka sai ohjaajan kiroilemaan ja näyttelijän jättämään roolinsa

20.06.2022 05:34 Muropaketin toimitus

Tim Burton jätti Batmanin kahden elokuvan jälkeen, eikä ole vieläkään mielissään siitä, mitä supersankarille sen jälkeen tapahtui.

Vuosien 1989 ja 1992 Batman-elokuvat ohjannut Tim Burton vuodatti taannoisessa haastattelussaan tuntojaan siitä, mitä Batmanille tehtiin Batman Foreverin (1995) kohdalla.

”Olin ihan että ’odottakaas nyt hetki, te valitatte minulle, että olen liian outo ja liian synkkä, ja sitten laitatte itse Batmanin asuun nännit? Painukaa vittuun.’ Siis ihan oikeasti. Varmaan sen takia en lopulta tehnyt kolmatta Batmania”, Burton muisteli.

“Haistakaa nyt v-ttu” – Tim Burton ei voi vieläkään hyväksyä sitä, mitä Batmanille tehtiin 1990-luvun puolivälissä

Ensi yönä kello 00.55 Avalla esitettävän Batman Foreverin ohjasi lopulta Joel Schumacher, joka vei Batmanin ihan eri suuntaan kuin Tim Burton. Tyyli muuttui niin radikaalisti, että Batmania esittänyt Michael Keaton päätti lähteä samalla ovella Burtonin kanssa:

“Muistan yhden kerran pois kävellessäni kun ajattelin, että ei hemmetti, en voi tehdä tätä. Hän [Joel Schumacher] sanoi minulle, ettei voi ymmärtää sitä, miksi kaiken pitää aina olla niin synkkää ja surullista. Kysyin häneltä, että kai hän tietää miksi tästä kaverista alkujaan tuli Batman. Että oletko lukenut… tarkoitan, että sehän on itsestäänselvyys”, Keaton selitti.

Michael Keaton päätti luopua Batmanin roolista, kun uusi ohjaaja ihmetteli miksi hahmon pitää olla niin synkkä

Mikäli Avan esitysaika on kehno, voi Batman Foreverin katsoa myös HBO Maxista.