Uusimmat

Beetlejuicen jatko-osa nytkähtelee eteenpäin

13.10.2017 21:19 Muropaketin toimitus

Beetlejuice 2:n käsikirjoitusta on palkattu uusimaan aivan uusi kirjoittaja.

Tim Burtonin hienon Beetlejuice-elokuvan jatko-osaa on kaivattu jo pitkään, onhan kyse erinomaisesta kauhukomediasta. Beetlejuice 2 on käynyt läpi perinteisen Hollywoodin tuotantohelvetin, sillä Burton on säännöllisesti puhunut jatko-osan tekemisestä ilman että projekti olisi edennyt mihinkään suuntaan.

Nyt Warner Bros -tuotantoyhtiö on ilmoittanut laittaneensa Beetlejuice 2:n kehitystyön alle, sillä Mike Vukadinovich (Remory) on pestattu tekemään elokuvaa varten käsikirjoitustyötä. Vukadinovichin tehtävänä on muokata elokuvaa varten jo olemassa olevaa käsikirjoitusta, jonka on kirjoittanut Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln: Vampire Hunter).

Burton on parhaillaan tekemässä Dumbo-elokuvaa Disneylle, joten voi olla, että Warner Bros haluaa saada Beetlejuice 2:n kehitystyön sellaiseen tilaan, johon Burtonin on helppo hypätä mukaan Dumbon jälkeen.

Sekä Burton että elokuvan nimiroolissa loistanut Michael Keaton ovat kummatkin sanoneet aiemmin, että heitä kiinnostaa Beetlejuice 2 suuresti – kunhan käsikirjoitus on tarpeeksi hyvä. Myös Winona Ryderin paluusta Beetlejuicen maisemiin on puhuttu.