UUSIMMAT

Ben Affleck ei esitä Batmania enää kesän 2021 elokuvassa – näin näyttelijä reagoi asiaan Twitterissä

31.01.2019 11:55 | Muropaketin toimitus

Ben Affleck on esittänyt Batmania vuoden 2016 Batman v Superman: Dawn of Justicesta lähtien. Pari viime vuotta on arvuuteltu, nähdäänkö näyttelijää enää yön ritarin seuraavassa sooloelokuvassa. Nyt vastaus kysymykseen on vihdoin saatu.

Aamulla uutisoimme Matt Reevesin pitkään työnimellä The Batman kehittelemän elokuvan saavan ensi-iltansa kesällä 2021. Ennakkotietojen mukaan Apinoiden planeetoista tuttu Reeves haluaa keskittyä aikaisempaa nuorempaan Batmaniin ja jättää Zack Snyderin elokuvien yrmymmän supersankarin omaan arvoonsa.

Nyt Ben Affleck on epäsuorasti vahvistanut astuvansa syrjään ja ojentavansa viitan seuraavalle näyttelijälle: Twitterissä julkaisemassaan viestissä Affleck ilmoittaa odottavansa innolla mitä Matt Reeves on tekemässä. Tämä kielii siitä, ettei hän ole mukana elokuvan tekemisessä itse.

Tiedossa ei ole, että Ben Affleck esiintyisi muissakaan DC Comics -elokuvissa ennen vuotta 2021. Näin ollen hänen uransa Batmanina jäi kolmen elokuvan mittaiseksi: Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), Suicide Squad (2016) ja Justice League (2017).

Muropaketin uusimmat