Uusimmat

Ben Affleck jätti Batmanin Joss Whedonin takia: “Justice League särki sydämeni”

17.03.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Ben Affleck esitti Batmania elokuvissa Batman v Superman ja Justice League. Hänen oli myös tarkoitus tehdä oma Batman-elokuvansa.

Ben Affleck palaa Batmanin rooliin lyhyesti ensi kesänä julkaistavassa The Flash -elokuvassa. The Hollywood Reporterin haastattelussa Affleck kertoo avoimesti, miksi päätti jättää suunnittelemansa Batman-elokuvan ja samalla koko DC-universumin taakseen.

Hän paljastaa tähän suurimmaksi syyksi Joss Whedonin loppuun saatteleman Justice League -elokuvan. (Myöhemmin julkaistu Zack Snyder’s Justice League puolestaan saa Affleckilta kehuja. Hän mainitseekin sen olevan “uransa korkeimmalle arvostettu elokuva”.)

“Se [Whedonin Justice League] oli kaikkein kamalin kokemukseni tällä alalla, vaikka ala on täynnä paskamaisia kokemuksia. Se särki sydämeni”, Affleck kommentoi.

Hän myös paljastaa, että Whedonin Justice Leagueta varten järjestämät uusintakuvaukset olivat yksi syy siihen, miksi hän alkoi käyttää niin paljon alkoholia ja miksi hän menetti kiinnostuksensa supersankarigenreä kohtaan.

“Minun piti ohjata Batman, ja Justice Leaguen takia jätin sen. Ajattelin, etten enää koskaan halua kokea tätä uudestaan. Ei sovi minulle.”

Affleckin jälkeen The Batman -elokuvan ohjaksiin astui Matt Reeves ja nimirooliin kiinnitettiin Robert Pattinson.

Affleck ei myöskään ole kiinnostunut tekemään töitä DC:n nykyisen johdon eli James Gunnin kanssa.

“En ohjaisi mitään James Gunnin DC:lle. Ehdottomasti ei. Ei minulla ole mitään James Gunnia vastaan. Mukava kaveri, hän varmastikin tekee hyvää työtä. En vaan haluaisi mennä ja työskennellä ohjaajana siihen tapaan kuin he tekevät. En ole kiinnostunut siitä.”

The Flash saa ensi-iltansa 14. kesäkuuta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Zack Snyder’s Justice League on neljän tähden supersankarieepos, joka korjaa elokuvateatteriversion virheet tyylikkäästi