Uusimmat

Benedict Cumberbatch on nero – Yksi Avengers: Endgamen parhaista hetkistä ei ollut käsikirjoituksessa, näyttelijä improvisoi sen itse

30.10.2020 08:26 Muropaketin toimitus

Doctor Strange -ohjaaja Scott Derrickson on paljastanut Marvel-elokuvian mestarivelhoa esittävän Benedict Cumberbatchin improvisoineen yhden Avengers: Endgamen (2019) parhaista kohtauksista.

Varoitus: luvassa juonispoilereita kahdesta viimeisimmästä Avengers-elokuvasta.

Kuten Avengers: Infinity Warin (2018) nähneet hyvin muistavat, Doctor Strange selasi läpi hillittömän määrän vaihtoehtoisia todellisuuksia selvittääkseen, voisivatko Kostajat jollain ilveellä voittaa liki jumalan tasolle kohonneen Thanoksen (Josh Brolin).

Selvisi että mahdollisuuksia oli tasan yksi. Strange ei kuitenkaan voinut paljastaa, mikä tapahtumakulku siihen johtaa, ja sitten velho jo kuolikin Thanoksen napsautettua sormiaan.

Avengers: Endgamen lopussa, kesken massiivisen joukkotaistelun, Doctor Strangen ja Iron Manin (Robert Downey Jr.) katseet kohtasivat, ja Strange nosti hyvin varovasti ja harkiten sormensa pystyyn, kuin sanoakseen, että tämä on se hetki, ainoa tilaisuutemme.

Iron Man ymmärsi mistä on kyse, teki äärimmäisen uhrauksen, ja Thanos saatiin vihdoinkin kukistettua.

Doctor Strangen ele oli hieno hetki muuten massiivisen melskeen keskellä, ja nyt ohjaaja Scott Derrickson on paljastanut sen olleen täysin Benedict Cumberbatchin keksintöä.

Doctor Strange palaa valkokankaalle vuonna 2022 Sam Raimin ohjaamassa elokuvassa Doctor Strange and the Multiverse of Madness.