Better Call Saul -tähden toimintaleffa Nobody saapuu vihdoinkin Suomeen, ei tosin leffateattereihin

15.09.2021 09:23 | Muropaketin toimitus

Breaking Badista ja Better Call Saulista tutun Bob Odenkirkin Nobodyn piti saapua Suomen elokuvateattereihin pariinkin otteeseen, mutta perkele – korona pilasi tämänkin suunnitelman ja elokuvan julkaisu jäi odottamaan limboon.

Nyt odotus alkaa vihdoinkin olla ohitse.

Nobody julkaistaan Suomessa 6. lokakuuta digitaalisena myynti- ja vuokraversiona. Elokuvateatterilevitystä ei leffa siis loppujen lopuksi saanut, mutta ainakin Bob Odenkirkin fanit pääsevät näkemään suosikkinäyttelijänsä tositoimissa.

Dvd:llä, Blu-raylla ja 4K UHD:na Nobody julkaistaan Suomessa lokakuun 18. päivä.

Ilya Naishullerin ohjaaman elokuvan synopsis ja traileri:

Joskus se joka jää huomaamatta, onkin vaarallisin kaikista. Hutch Mansell on tossun alle painettu aviomies ja mitäänsanomaton isä, joka antaa elämän potkia itseään päähän. Toisin sanoen pelkkä nolla. Kun kaksi varasta murtautuu perheen kotiin, Hutch kieltäytyy puolustautumasta, jotta mitään vakavampaa ei sattuisi. Hänen teini-ikäinen poikansa Blake pettyy pahemman kerran, ja vaimonsa Becca vetäytyy yhä kauemmas miehestään. Välikohtauksen jälkipyykki sytyttää Hutchin sisällä kytevän raivon. Vanhat vaistot heräävät ja pintaan nousee kokonainen rypäs synkkiä salaisuuksia ja tappavia taitoja. Pelastaessaan perheensä nyrkein, luodein ja renkaat ulvoen Hutch varmistaa, ettei enää kukaan enää koskaan pidä häntä mitättömyytenä.