Uusimmat

Black Panther -ohjaaja paljasti, mitä jatko-osassa olisi tapahtunut, jos Marvel-sankarin näyttelijä ei olisi kuollut vuonna 2020

04.11.2022 09:40 Muropaketin toimitus

Black Panther: Wakanda Forever -elokuva saapuu teattereihin ensi viikolla.

Ohjaaja Ryan Coogler kertoo Inversen haastattelussa, millainen Black Panther: Wakanda Forever -elokuva olisi ollut, jos Chadwick Boseman ei olisi kuollut vuoden 2020 kesällä.

Ensi keskiviikkona 9. marraskuuta teattereihin saapuvassa jatko-osassa wakandalaiset surevat edesmennyttä T’Challaa. Myös alkuperäisen käsikirjoituksen keskiössä oli suru. Surun syy olisi kuitenkin ollut T’Challan/Black Pantherin kadottamat viisi vuotta. Hän oli yksi sankareista, joka katosi Avengers: Infinity War -elokuvassa Thanoksen napsauttaessa sormiaan.

”Elokuvan tunnelma olisi ollut hyvin samankaltainen kuin nyt nähtävässä versiossa. Black Panther olisi surrut menettämäänsä viittä vuotta, aikaa jota ei voi saada mitenkään takaisin. Suru oli suuressa osassa myös alkuperäisversiossa.”, Googler sanoo.

Black Panther: Wakanda Forever -jatko-osan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (mm. Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa. Wakandalaisten ponnistellessa aloittaakseen elämässään uuden luvun, sankariemme täytyy lyöttäytyä yhteen Nakian (Lupita Nyongó) ja Everett Rossin (Martin Freeman) avustuksella ja takoa uusi tulevaisuus Wakandan kuningaskunnalle. Tenoch Huerta Mejía on Namor, kätketyn vedenalaisen valtakunnan kuningas. Lisäksi elokuvan pääosissa nähdään Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ja Alex Livinalli.”