Black Panther -tähti raivostui The Hollywood Reporterille lehden niputettua hänet samaan sarjaan Brad Pittin ja Will Smithin kanssa

24.11.2022 10:59 Muropaketin toimitus

Letitia Wrightin koronakommentit laitettiin samaan sarjaan Mel Gibsonin, Roman Polanskin ja Woody Allenin skandaalien kanssa.

The Black Panther: Wakanda Forever -tähti Letitia Wright hermostui The Hollywood Reporter -lehdelle sen julkaiseman jutun takia, jossa pohditaan skandaalien ja kohujen vaikutusta näyttelijöiden mahdolliseen Oscar-menestykseen.

Wright laukoi Black Panther -jatko-osan tuotannon aikana koronarokotteiden vastaisia kommentteja, joita hän pyysi myöhemmin anteeksi.

The Hollywood Reporter kuitenkin niputtaa hänet samaan sarjaan esimerkiksi Brad Pittin ja Will Smithin kanssa. Artikkeli mainitsee myös muun muassa Mel Gibsonin, Roman Polanskin ja Woody Allenin esimerkkeinä näyttelijöistä ja ohjaajista, jotka ovat menestyneet skandaaliensa jälkeen.

Wright julkaisi Instagramissa kaksi raivoisaa tekstiä, joissa hän sanoo lehden toiminnan olevan erittäin epäkunnoittavaa ja yököttävää. Näyttelijä kirjoittaa The Hollywood Reporterilla ja sen toimittaja Scott Feinbergilla olevan jotain henkilökohtaista häntä vastaan, josta hän puhuu myös ajojahtina:

Letitia Wright Letitia Wright