Uusimmat

Brad Pitt uhkasi tappaa Hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinin seksuaalisen häirinnän jälkeen, paljasti Gwyneth Paltrow

24.05.2018 09:09 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Gwyneth Paltrow kertoi jo viime vuoden puolella joutuneensa tuottaja Harvey Weinsteinin ahdistelun uhriksi 90-luvulla. Nyt Paltrow on kertonut aiheesta lisää Howard Sternin radiohaastattelussa.

”Yksi esimerkki häiriköinnistä oli se kerta, kun hän koetti lähestyä minua hotellihuoneessa. Se tapahtui ihan yhtäkkiä, ja on pakko sanoa, että olin joutunut todella outoihin tilanteisiin Miramax-yhtiön kanssa jo aikaisemmin”, Gwyneth Paltrow kertoi Howard Sternille.

Paltrow’n mukaan hän kertoi tapahtuneesta pian näyttelijä Brad Pittille.

Paltrow ja Pitt seurustelivat 90-luvulla ja olivat hetken aikaa kihloissakin.

Hamletin Broadway-esityksen ensi-illassa vuonna 1995 Brad Pitt nosti Weinsteinin seinälle, paljasti Paltrow.

”Brad ilmoitti sitten, että jos ’vielä kerrankin pahoitat hänen mielensä, minä tapan sinut’, tai jotain vastaavaa”, Paltrow muisteli.

Gwyneth Paltrow oli omien sanojensa mukaan hyvin kiitollinen Brad Pittin toiminnasta. Pitt oli tuohon aikaan jo kuuma Hollywood-tähti, kiitos Se7enin kaltaisten elokuvien, kun taas Paltrow oli vasta uransa alkupuolella.

Yli 60 naista on syyttänyt Harvey Weinsteiniä seksuaalisesta häiriköinnistä. Vakavimpien syytösten mukaan tuottaja on jopa raiskannut nuoria näyttelijöitä ja vainonnut heitä järjestelmällisesti.