”Brad Pittin uusi toimintakomedia ei pitkästytä missään vaiheessa” – Bullet Train saa tänään ensi-iltansa Suomessa

05.08.2022 11:08 Muropaketin toimitus

John Wickistä ja Deapdool 2:sta tutun David Leitchin ohjaama toimintakomedia Bullet Train saa tänään ensi-iltansa Suomessa.

Bullet Train -elokuvassa ”Brad Pitt esittää Ladybugia, epäonnekasta palkkamurhaajaa, joka on liian monen epäonnistuneen keikan jälkeen päättänyt hoitaa tämän tehtävän rauhallisesti. Kohtalolla on kuitenkin muita suunnitelmia, ja Ladybugin viimeisin tehtävä asettaa hänet törmäyskurssille ympäri maailman paikalle saapuneiden tappavien vihollisten kanssa, joilla kaikilla on mielessään samat, mutta vastakkaiset, tavoitteet.”

Pittin lisäksi Bullet Trainia tähdittävät mm. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada ja Michael Shannon.

Muropaketin arviossa Bullet Train sai kolme tähteä viidestä:

”Bullet Train on toimiva viihde-elokuva, joka ei pitkästytä missään vaiheessa. Ajoitellen tarina kaartaa vahvasti epäuskottavuuden puolelle ja esimerkiksi luotijunan ikkunan rikkominen paljain nyrkein saa katsojan pyörittelemään silmiään. Mutta ihan kaikkea ei ilmeisesti voi saada ja viihteen nimissä on tehtävä myönnytyksiä logiikalle.”

Arvostelu | Brad Pittin ja John Wick -ohjaajan Bullet Train on toimintakomedioiden Train to Busan

Tarjolla on siis ihan hyvää aivot narikkaan -viihdettä, mutta ei toisaalta mitään sellaista, mikä pitäisi ehdottomasti heti ensi-illassa nähdä.