Uusimmat

Brad Pittin zombileffan jatko-osa on heikoilla jäillä – Pitäisikö World War Z 2 kuopata suosiolla?

28.11.2017 09:39 Muropaketin toimitus

World War Z

David Fincher on lyönyt taas hynttyyt yhteen Seven- ja Fight Club -tähti Brad Pittin kanssa. Työn alla on jatko-osa vuoden 2013 World War Z -zombihitille. Ikävä kyllä, elokuvan tekeminen ei oikein ota edistyäkseen.

Tähän asti on oletettu, että World War Z 2:n kuvaukset alkavat alkuvuodesta 2018, ja teattereihin elokuva saattaisi ehtiä joko vuoden 2018 lopulla tai vuoden 2019 alussa. Nyt puheet aikatauluista on kuitenkin pistetty uusiksi.

Little White Liesin haastattelussa Fincher kertoi, missä jamassa WWZ2 on nyt:

”Yritämme [saada sitä tehtyä]. Olemme kääntäneet monia kiviä. Rakennamme sitä nyt olemassa olevan mytologian pohjalta nähdäksemme mihin suuntaan voimme lähteä”.

Suomeksi sanottuna:

Fincherillä ja Pittillä on pakka ihan sekaisin.

On toki yhä mahdollista, että World War Z 2:n kuvaukset saadaan käyntiin kevään aikana, mutta juuri nyt vaikuttaa siltä, ettei olisi ihme, vaikka koko elokuva peruttaisiin. Zombihuuma on kuihtunut jo pidemmän aikaa, ja esimerkiksi The Walking Deadin katsojaluvut kääntyneet laskuun. Vielä vuonna 2013 World War Z onnistui keräämään maailmanlaajuisesti 540 miljoonan dollarin lipunmyynnin, mutta tuosta on jo yli neljä vuotta aikaa.

Kerro alla, olisiko World War Z 2 syytä jättää suosiolla tekemättä vai vieläkö odotat jatkoa Pittin esittämän Gerry Lanen seikkailuille.

Kiinnostaako World War Z:n jatko-osa vielä?

Katso tilanne vastaamatta